Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
1392627600

Final Fantasy - Lightning visszatérhet

És most nem abban az értelemben, hogy Lightning Returns, hanem úgy általában: noha a múlt héten megjelent Final Fantasy lezárja Lightning történetét, a készítők nem zárták ki, hogy később visszatérhet vendégszereplőként.
1382097634

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?
1345647623

Valami készül a Final Fantasy XIII háza táján

A Square Enix fellőtte a Final Fantasy XIII-hoz köthető teaser oldalát, ebből már sejteni lehet, hogy Lightning-saga folytatódik egy új fejezettel. A nagy leleplezésre szeptember elsejéig kell várunk, amikor a fejlesztők újabb bejelentéssel szolgálnak a széria 25. születésnapjának apropóján.
1343898187

Új Final Fantasy XIII játék készül

Arra számítottál, hogy rövidesen hallasz valamit a Final Fantasy Versus XIII-ról? Felejtsd el, a Square Enix ugyan megint a "tizenhármas" szériához nyúl, viszont egy vadiúj címet készül bejelenteni szeptemberben, a Final Fantasy huszonötödik születésnapját ünneplő rendezvényen.
1337149800

Square Enix: FFVII-remake helyett új játékok

Nem csak a Final Fantasy-rajongók, de valószínűleg minden igazi játékfanatikus azt várja már lassan a Square Enixtől, hogy készítsék a legjobb Final Fantasy, a VII remake-jét. A cég azonban ezt egyelőre elutasítja, inkább új játékok fejlesztésére fordítanák a kapacitásukat.
1327910400

Még egy új játékon dolgozik a Square Enix

Ha a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere új játékon dolgozik, az jelent valamit - ha mást nem, hát azt, hogy rengeteg pénzt fog beleölni a projektbe. A Square Enix így is számos bejelentetlen címen munkálkodik, lassan elkezdhetnék leleplezni őket...
1322640000

Square Enix: Unreal 3 motorral új akció-RPG

A Square Enix bevásárolta az Epic Gamestől az Unreal 3 motort, s elmondása szerint több, eddig még bejelentetlen játékot is fog készíteni hozzá. Ebből az egyik egy akció-RPG, ami a pletykák szerint akár a következő generációs konzolokra is érkezhet.
1321970400

Final Fantasy - fokozná a tempót a Square Enix

Valami van a levegőben: a múltkori kijelentés után, mely szerint a Square Enix akciódúsabb irányba menne el a Final Fantasy-sorozattal, most itt egy újabb, ami hajtépésre késztetheti a rajongókat. A fejlesztőknek szimpatikus a Call of Duty-k megjelenési üteme, ők is fokoznák a tempót.
1321462800

Akció-RPG lehet a Final Fantasy XV

A Final Fantasy-sorozat eddig mindig hű maradt a klasszikus, körökre osztott játékmenethez, igaz, az utóbbi részek azért elég sok adalékot hoztak a rendszerbe. A széria producere szerint azonban a játékipar változik, és előbb-utóbb nekik is követniük kell ezeket a változásokat.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.