Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

Ubisoft és a Hybride Technologies

A 300 és a Sin City vizuális effektjeiért felelő stúdió hamarosan a videójátékok piacán is bizonyít, mégpedig az Ubisoft-tal karöltve.

Nem Michael Ironside lesz Sam Fisher hangja?

Bonyolódnak a problémák a Splinter Cell: Conviction körül. A hírek szerint nem csupán újra kell kezdeni a játék fejlesztését, de új szinkronszínészt is keríteni kell Samnek.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Késik a Splinter Cell: Conviction?

Érdkekes pletyka látott ma napvilágot, hála az Xbox World 360 magazinnak. Értesüléseik szerint még elég sokat kell várnunk Sam Fisher legújabb kalandjaira.

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

A Sony válaszol a Splinter Cell producerének

Tegnap a Splinter Cell producere furcsa állításokat tett azzal kapcsolatban, hogy miért lesz X360-exkluzív az új Sam Fisher-kaland - a Sony ezt nem hagyta annyiban.

Miért X360-exkluzív a Splinter Cell: Conviction?

Mindenki furcsállta, hogy az ötödik Splinter Cell csak PC-re és X360-ra fog megjelenni, hiszen a Double Agent szinte az összes létező platformon tiszteletét tette.

Késik a Crysis és az új Splinter Cell is

Újabb késésekkel szolgálhatók, ezúttal a Crytek által fejlesztett Crysis és az új Splinter Cell című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek.