Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

A Ubisoft sikervárományos folytatásai még idén

A Ubisoft bejelentette pénzügyi terveit, amelyben az szerepelt, hogy még az idei esztendőben piacra dobja sikeres játékainak folytatásait, az újakat pedig jövőre.

Sokat változott a Splinter Cell: Conviction

A Ubisoft egyik munkatársa, UbiRazz a a Splinter Cell: Conviction fórumán elárulta, hogy hamarosan nagy meglepetések érik majd a sorozat kedvelőit.

Folytatódik a Splinter Cell marketing kampánya

Folytatja a Splinter Cell: Conviction reklámkampányt a Ubisoft, nemrég frissítve lett a manofconviction.com oldala, új időpontokat feltárva előttünk.

E3 2009: Beindult a Splinter Cell marketing

A Splinter Cell: Conviction még idén meg fog jelenni, előtte azonban itt az E3, ahol végre be is mutatják a játékot. A marketinggépezet már éledezik!

Splinter Cell 5 még idén, új Ghost Recon jövőre

A UbiSoft bejelentette, hogy a Red Steel 2-vel együtt még idén megjelenik a Splinter Cell: Conviction, jövőre pedig a Ghost Recon sorozat negyedik részét várhatjuk!

GDC 2009: Assassins és Splinter mozi készülhet

A Far Cry és a Prince of Persia után az Assassins Creedet és a Splinter Cellt is megfilmesítené a UbiSoft. Csak Uwe Boll neve ne kerüljön elő!

Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.

Egy játékba gyúrná a Clancy-címeket a Ubisoft

Érdekes ötletet vetett fel a francia Ubisoft: elképzelésük szerint a jövőben akár egy játékban is szerepelhetne az öt Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat.

Hamarosan eláraszhatják a Wii-t a Clancy-játékok

Habár a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok a legtöbb platformon tiszteletüket teszik valamilyen formában, a Wii eddig szinte mindig kimaradt a szórásból.

Hivatalosan is megerősítették Sam Fisher késését

Már régóta járja az a pletyka a világháló különböző bugyrait, hogy a következő Splinter Cell epizód, a Conviction késni fog. Az Ubisodt ma meg is erősítette a híresztelést.