L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

L.A. Noire

Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, The Warriors, Bully, Midnight Club. Különböző stílusok eltérő megvalósításban, két dolog viszont közös bennük. Először is, mindegyiket a Rockstar csinálta, másodszor pedig kivétel nélkül egy szabadon bejárható, nyílt világot elevenítettek meg előttünk. Azonban az L.A. Noire még náluk is magasabbra teszi a lécet, a fejlesztők ugyanis nem csak a valaha volt legnagyobb és legrészletesebb várost szeretnék megalkotni vele, de segítségével feltámasztanák még a kalandjátékok halott műfaját is.

L.A. Noire részletek és képek napokon belül

A Rockstar még 2006-ban jelentette be az L.A. Noire névre hallgató detektíves játékát, melyről egészen eddig semmi részletet nem árultak el. Hamarosan azonban lehull a lepel!

Jó évet ígér a PS3-tulajoknak a Rockstar

A Rockstar legutóbbi címei elkerülték a PlayStation 3-at, ám a kiadó ezúttal megígérte: idén sok érdekességre számíthatnak ők is, mégha nem is exkluzív címekre.

L.A. Noire - Friss részletek februárban

A Rockstar a minap elárulta, hogy a következő hónapban néhány új részletet tudhatunk meg a készülő gengszteres játékról, amely az L.A. Noire címet viseli.

Mégis multiplatform lehet a L.A. Noire?

Habár az eredeti bejelentés szerint a L.A. Noire kizárólag PS3-ra készül, most ismét felröppentek a hírek, hogy esetleg az összes platformra megjelenhet a játék.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

2009-ig várat magára a L.A. Noire

Régen hallottunk már a Rockstar új játékáról, a L.A. Noire-ról, ráadásként most is csak rossz hírek érkeztek vele kapcsolatban: a játék megjelenését 2009-ig eltolták.

L.A. Noire - Megtekinthető az első hivatalos trailer

Mint azt szeptember végén megtudtuk a Rockstar kiadásában majdan megjelenő kalandjáték teaser videójából, a napokban megérkezett a L.A. Noire teljes trailerje.

L.A. Noire - Kalandjáték a Rockstar kiadásában

A Team Bondi munkatársai már jó ideje szorgoskodnak legújabb kalandjátékukon, melyet a legfrissebb hírek szerint a Rockstar Games (GTA-sorozat) fog kiadni.