L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.

2011-re csúszik az L.A. Noire

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy az első, ez év végi megjelenési dátumot hirdető pletykák igaznak bizonyulnak? Pacific Crest Securities kiskereskedői szerint a Take Two jövő évig biztosan jegeli a Rockstar minden eddiginél autentikusabb 40-es, 50-es éveket bemutató kalandjátékát.

Nem fog új játékot bemutatni a Rockstar az E3-on

Frissítve - Max Payne 3 és L.A. Noire bemutató sem lesz,és az új GTA-ról vagy az Agentről se álmodjunk. A Rockstar állítólag az utolsó pillanatban lőtt le egy bejelentést.

Friss L.A. Noire képek a galériában

Ha minden jól megy, már csak hónapok kérdése, és megjelenhet a Team Bondi új, "nem GTA-klón" játéka, melyről most friss képek landoltak a galériánkban.

2200 oldalas az L.A. Noire forgatókönyve

Nemrég kiszivárgott, hogy az L.A. Noire tejes forgatókönyve huszonkétezer oldalas, amit enyhén hüledezve fogadott a sajtó és a szakma. A valóság egy nullával kevesebb.

L.A. Noire: nem egyszerű GTA-klón lesz

A Rockstar szerint az L.A. Noire nem egyszerű GTA-klón lesz, amit átültettek az 1940-es évekbe. Lesznek hasonlóságok, de az L.A. Noire teljesen egyedi anyag.

L.A. Noire

Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, The Warriors, Bully, Midnight Club. Különböző stílusok eltérő megvalósításban, két dolog viszont közös bennük. Először is, mindegyiket a Rockstar csinálta, másodszor pedig kivétel nélkül egy szabadon bejárható, nyílt világot elevenítettek meg előttünk. Azonban az L.A. Noire még náluk is magasabbra teszi a lécet, a fejlesztők ugyanis nem csak a valaha volt legnagyobb és legrészletesebb várost szeretnék megalkotni vele, de segítségével feltámasztanák még a kalandjátékok halott műfaját is.

L.A. Noire részletek és képek napokon belül

A Rockstar még 2006-ban jelentette be az L.A. Noire névre hallgató detektíves játékát, melyről egészen eddig semmi részletet nem árultak el. Hamarosan azonban lehull a lepel!

Jó évet ígér a PS3-tulajoknak a Rockstar

A Rockstar legutóbbi címei elkerülték a PlayStation 3-at, ám a kiadó ezúttal megígérte: idén sok érdekességre számíthatnak ők is, mégha nem is exkluzív címekre.