L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

L.A. Noire - indulhat a diavetítés!

Új screenshotok érkeztek a Rockstar legújabb játékából, a negyvenes évek gengsztertörténeteit feldolgozó L.A. Noire-ból. A GameTrailers nem cicózott, diavetítést csináltak az új képekből, hogy mi aztán a kellemes háttérzene társaságában már csak a látnivalókra tudjunk koncentrálni. Jó szórakozást!

Befutott az új L.A. Noire előzetes

Ahogy azt a Rockstar megígérte, a minap megjelent a L.A. Noire legújabb előzetese, amely végre in-game jeleneteket is tartalmaz: az imént látott egy perc nagyon hangulatosra sikerült, a trailer ráerősít a korábbi információkra, miszerint a játék nem egy szimpla akciótörténet lesz.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.

2011-re csúszik az L.A. Noire

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy az első, ez év végi megjelenési dátumot hirdető pletykák igaznak bizonyulnak? Pacific Crest Securities kiskereskedői szerint a Take Two jövő évig biztosan jegeli a Rockstar minden eddiginél autentikusabb 40-es, 50-es éveket bemutató kalandjátékát.

Nem fog új játékot bemutatni a Rockstar az E3-on

Frissítve - Max Payne 3 és L.A. Noire bemutató sem lesz,és az új GTA-ról vagy az Agentről se álmodjunk. A Rockstar állítólag az utolsó pillanatban lőtt le egy bejelentést.

Friss L.A. Noire képek a galériában

Ha minden jól megy, már csak hónapok kérdése, és megjelenhet a Team Bondi új, "nem GTA-klón" játéka, melyről most friss képek landoltak a galériánkban.

2200 oldalas az L.A. Noire forgatókönyve

Nemrég kiszivárgott, hogy az L.A. Noire tejes forgatókönyve huszonkétezer oldalas, amit enyhén hüledezve fogadott a sajtó és a szakma. A valóság egy nullával kevesebb.

L.A. Noire: nem egyszerű GTA-klón lesz

A Rockstar szerint az L.A. Noire nem egyszerű GTA-klón lesz, amit átültettek az 1940-es évekbe. Lesznek hasonlóságok, de az L.A. Noire teljesen egyedi anyag.