L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Máris új játékon dolgoznak az L.A. Noire készítői

A mostanában kifejezetten beszédes Team Bondi nagyfőnök, Brendan McNamara beszélt arról, hogy csapata nem pusztán egy új játékon ötletel, de az L.A. Noire-ban használt különböző technikákat is továbbfejlesztik - az alapok megléte miatt most nem lesz szükség öt évre a munkálatokhoz.

Rockstar: Xbox 360-on is fagy az L.A. Noire?

Habár a Rockstar Games korábban ujjal mutogatott a Sonyra, mivel állításuk szerint a régebbi, dagi PS3-on túlmelegedést okozhat az L.A. Noire, mára kiderült, nem jobban, mint más csilli-villi grafikai csodák. Legutóbb az Xbox 360 került a középpontba hasonló hibák okán. Tényleg így van, vagy csak kamu az egész?

L.A. Noire - szeretik a csajok

Nem elég, hogy szeretik, de úgy tűnik, hogy a női nem képviselőinek jobban is megy a játék, ugyanis a női agy működése sokkal jobb néhány olyan dologhoz, ami az L.A. Noire játékmenetének fontos részét képezik. Például kihallgatás közben az érzelmek leolvasásához a gyanúsított arcáról.

Rockstar: megsüti a régi PS3-kat az új firmware?

Az L.A. Noire fejlesztője elsőként emelte fel a hangját a Sony legutóbbi PS3-as firmware-frissítéssel tapasztalható hibajelenségekre. Elmondásuk szerint már több rajongójuk szóvá tette, hogy a dagadtabb gépek túlmelegedését okozhatja a komoly biztonsági funkciókat hozó 3.61-es frissítés.

Ingyenes DLC-vel bővül az L.A. Noire

Ugyan 20-án két letölthető tartalmat is kap a tegnap megjelent L.A. Noire, és jobb esetben még a fő történeti szálon sem rágta át magát mindenki, a Rockstar ügyel az utánpótlásra és a rajongók igényeire. Ennek okán a jelek szerint a május végén érkező Chicago Piano Packért nem kell fizetnünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.

Videón az L.A. Noire mellékküldetései

Immáron tényleg megindult a visszaszámlálás a Rockstar detektívjátékának megjelenéséig, a legfrissebb előzetesben az L.A. Noire eleddig kevésbé prezentált szegmensébe tekinthetünk bele. Nevezetesen a mellékes elfoglaltságokba. Lássuk, mivel mulathatjuk az időt a fő sztorivonal mellett!

Jövő héten jön az L.A. Noire, itt a launch trailer

El sem hisszük, hamarosan kezünkbe vehetjük az L.A. Noire-t! Valószínűleg a Rockstar és a Team Bondi is hasonlóan örülnek, már jó előre kidobták a játék megjelenési előtti előzetesét, és emellett azt is bejelentették, hogy a hivatalos soundtrack letölthetővé válik az iTunes-on keresztül.

L.A. Noire novellák tölthetőek le ingyenesen

Izgalmas és lebilincselő kisebb elbeszéléseket tett közzé a Rockstar Games a játék hivatalos oldalán. A Mullholland Books az L.A. Noire történetét vette alapul a novellák megszületéséhez, az első epizódhoz mi is hozzáférhetünk. Ha imádod a krimit és a noir hangulatot, ne habozz a beszerzésével!

Három lemezen érkezik az xboxos L.A. Noire

A Rockstar Games vadi új detektívjátéka igen terebélyesnek ígérkezik, ahol a világ hatalmas, a bűntények hossza és a MotionScan technológiával rögzített 400 színész adatai már nem férnek el egyetlen kétrétegű DVD-n, a Microsoft konzolján. Az L.A. Noire dobozában tehát három lemezt fogunk találni.