L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Ilyen lesz az L.A. Noire Nintendo Switch-en

A Rockstar detektívjátéka a jövő héten landol PS4-en, Xbox One-on és a Nintendo konzolján. Néhány változás történt az alapverziókhoz képest Switch-en: a kihallgatásokat némileg átalakították a fejlesztők.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

Késik az L.A. Noire: The VR Case Files

A HTC Vive-tulajoknak egyelőre más elfoglaltság után kell nézniük, lévén az L.A. Noire: The VR Case Files mégsem jelenik meg november közepén. A Rockstarnak kell némi extra idő, hogy kifogástalan legyen a VR-nyomozósdi.

4K-s kedvcsináló az L.A. Noire-hoz

Kaptunk egy kedvcsinálót az L.A. Noire-hoz az új portok érkezése kapcsán. A trailer rövid, de legalább pixelekben nem szenved hiányt, hiszen a megfelelő megjelenítővel akár 4K felbontásban is megcsodálhatjuk.

L.A. Noire - leleplezték az új változatok árait

A Rockstarnak köszönhetően megtudtuk, mennyit fog kóstálni a hamarosan új generációs konzolokra is beköszönő L.A. Noire. A Microsoft és a Sony konzoljain barátságos árral találkozunk, viszont Switchen drágább lesz a cím.

Készül az L.A. Noire felújított változata

A Rockstar idén az új generációs konzolokra és a Nintendo Switch-re is elhozza egykori sikerjátékát, az L.A. Noire-t. Ha ez nem lenne elég, még egy VR-változat is készül a játékból HTC Vive-ra.

Felújított változatot kap az L.A. Noire?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

Tényleg bezárhatnak az L.A. Noire alkotói

Két évvel ezelőtt már majdnem lehúzta a rolót a Team Bondi, akkor azonban az utolsó pillanatban egy ausztrál filmes cég megmentette a fejlesztőcsapatot. A legfrissebb pletykák szerint megint bajban vannak.

Névvitába keveredett a Rockstar és Frank Darabont

Mint ismeretes Frank Darabont új TV-sorozata L.A. Noir címmel került volna a kábelcsatornákra, csakhogy a Rockstar Game perrel fenyegette a filmest, ha nem változtatja meg a nevet. Darabont fejet hajtott.