L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

4K-s kedvcsináló az L.A. Noire-hoz

Kaptunk egy kedvcsinálót az L.A. Noire-hoz az új portok érkezése kapcsán. A trailer rövid, de legalább pixelekben nem szenved hiányt, hiszen a megfelelő megjelenítővel akár 4K felbontásban is megcsodálhatjuk.

L.A. Noire - leleplezték az új változatok árait

A Rockstarnak köszönhetően megtudtuk, mennyit fog kóstálni a hamarosan új generációs konzolokra is beköszönő L.A. Noire. A Microsoft és a Sony konzoljain barátságos árral találkozunk, viszont Switchen drágább lesz a cím.

Készül az L.A. Noire felújított változata

A Rockstar idén az új generációs konzolokra és a Nintendo Switch-re is elhozza egykori sikerjátékát, az L.A. Noire-t. Ha ez nem lenne elég, még egy VR-változat is készül a játékból HTC Vive-ra.

Felújított változatot kap az L.A. Noire?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

Tényleg bezárhatnak az L.A. Noire alkotói

Két évvel ezelőtt már majdnem lehúzta a rolót a Team Bondi, akkor azonban az utolsó pillanatban egy ausztrál filmes cég megmentette a fejlesztőcsapatot. A legfrissebb pletykák szerint megint bajban vannak.

Névvitába keveredett a Rockstar és Frank Darabont

Mint ismeretes Frank Darabont új TV-sorozata L.A. Noir címmel került volna a kábelcsatornákra, csakhogy a Rockstar Game perrel fenyegette a filmest, ha nem változtatja meg a nevet. Darabont fejet hajtott.

Hivatalos: jön a Rockstar Games Collection

Nem sokkal a pletykák felbukkanása után a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjteményes kiadásban is megjelenteti a legutóbbi címeit. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező csomagból nem marad ki a GTA, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire és a Midnight Club sem.

Érkezik a Rockstar Games Collection

Az elmúlt napokban számos online kiskereskedő - köztük a Buy.com és CDUniverse - is megszellőztette a Rockstar Games Collection létezését, mely a stúdió legutóbbi játékait gyűjti össze egyetlen csomagban, kedvezményes áron. Benne lesz a GTA IV, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption is.

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.