L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Mozgásban az L.A. Noire első DLC-je

Elsősorban az előrendelők számára lesz elérhető a Rockstar detektívjátékának első letölthető tartalma, a Naked City. Egy különálló gyilkossági ügyet kap ezzel főhősünk, melyet majd közvetlenül a megjelenés után tölthetnek le a saját példányukat előre bebiztosító rajongók. Már megtekinthetjük a Naked City trailerét.

GDC 2011: Újabb L.A. Noire látnivalók érkeztek

Alaposan meggyűlik a baja a Los Angeles-i rendőrségnek a mániákus sorozatgyilkosokkal, az L.A. Noire-ban egy detektívet irányítva részletekbe menő nyomozásból kell kivennünk a részünket. Egy raklapnyi screenshottal gazdagodtunk a Rockstar ez évi nagyágyújából.

Gameplay trailert kapott az L.A. Noire

Alig három hónap múlva nekivághatunk a negyvenes évek Los Angelesének, ahol a L.A. Noire során számos megoldandó ügy vár ránk. A játékot fejlesztő Team Bondi még csak most adta ki az első gameplay trailert, de abszolút megérte rá várni: az előzetesből csak úgy sugárzik a hangulat.

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.

L.A. Noire - hivatalosan is elérhető az új trailer

Hivatalosan is megjelent az L.A. Noire második előzetese, amelynek a végén immár ott virít a játék végleges megjelenési dátuma is. A tavasz papírforma szerint sűrűsödik a játékpremierek tekintetében, és az előzetes anyagok alapján a Team Bondi játéka semmi esetre sem maradhat majd ki a gyűjteményünkből.

L.A. Noire - 50 óra dialógusra számíthatunk

A Team Bondi detektíves játéka elég masszív tartalommal érkezik: annyi duma van benne, ami két szezonnyi TV-showt is megtöltene, emellett pedig az arcmozgás is követi a beszédet a korábban már bemutatott MotionScan technológiával. Az L.A. Noire puszta mérete miatt is érdekes lesz.

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

L.A. Noire - mitől olyan lenyűgöző a mimika?

A Rockstar Games kalandelemekkel megspékelt detektívjátéka jövőre fog bankot robbantani. A most következő fejlesztői napló elvezet minket a kulisszák mögé, megtudhatjuk milyen fejlett technológia mozgatja a karakterek félelmetesen durva arcanimációját. A MotionScant reméljük más címek is átveszik majd.

2012 előtt nem lesz Grand Theft Auto V

Mike Hickey, a Janco Partners elemzője boncolgatta egy picit a Take-Two jövőjét, majd arra jutott, hogy a kiadó még akkor is jó pénzügyi évet zárhat jövőre, ha nem lesz új GTA vagy Red Dead játék - márpedig nem lesz, a Grand Theft Auto ötödik részére valószínűleg még várni kell.