L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

2200 oldalra rúg az L.A. Noire forgatókönyve

A múlt hét végén lezajlott Tribeca Filmfesztiválon bemutatták a Rockstar Games legújabb detektíves játékát is, ahol a fejlesztők számos érdekességet osztottak meg az érdeklődőkkel. Ez nagyságrendileg két évadnyi TV-sorozat cselekményének felel meg. Nem lesz rövid játék, az biztos.

L.A. Noire - újabb három perc gameplay

Ahogy azt a Rockstar korábban megígérte, a minap harmadik részéhez az L.A. Noire gameplay trailersorozata. Az új anyag három perc hosszú, és szokás szerint a nyomozás és az akció menetéből mutat egy kis ízelítőt - mindenképpen érdemes megnézni, ez a játék ütni fog!

Drámai L.A. Noire TV-reklám érkezett

A Rockstar a tengerentúli TV-csatornákon is nyomja detektíves játékuk marketingjét, s attól függetlenül, hogy 30 másodpercbe bele kell férniük a készítőknek, így is színvonalasra sikerült az előzetes. Főhősünk, Cole nem csak a gyilkosságok felderítésére törekszik, hanem a város rothadó magja ellen is küzd.

Már a Remedy is lekörözi az L.A. Noire-t

Szegény L.A. Noire még meg sem jelent, de már minden konkurencia azt állítja, hogy jobb technikával rendelkezik. A múltkor David Cage, a Heavy Rain vezető fejlesztője mondta, hogy az L.A. Noire technológiája igazából zsákutca, most pedig a Remedy állítja, hogy már ők is jobbat csinálnak.

Befutott a legújabb L.A. Noire gameplay trailer

Az ígéreteknek megfelelően a minap elérhetővé vált az L.A. Noire harmadik gameplay előzetese. A Rockstar látszólag semmit nem bízott a véletlenre, mindenre aprólékosan odafigyelt, hogy igazi filmhangulatot teremthessen. A megjelenés májusban várható, most pedig irány trailert nézni!

L.A. Noire - kölcsönvett filmes szekvenciák

A Rockstar új detektívjátéka, az L.A. Noire jobb esetben újradefiniálja az interaktív film fogalmát ragyogó technológiai újításai révén, ám a sikerhez mindez kevés lesz. Számos olyan jelenetet kölcsönvett a Team Bondi, amit a negyvenes évek klasszikus noir filmekben is láthattunk. A legjobb ötöt meg is nézhetjük.

Quantic Dream: az L.A. Noire már most elavult

A Heavy Rain alkotója, David Cage mostanában meglepően sokat beszél, s általában elég keményen oda is mondogat. Most például azt, hogy az L.A. Noire technológiája ugyan nem rossz, de ők már most sokkal előrébb járnak, így nem fognak zsákutcába jutni, mint az előbb említett játék készítői.

Filmfesztiválon is bemutatják az L.A. Noire-t

Azon már nem lepődünk meg, hogy a Brit Filmakadémia évről-évre kiosztja a legjobb játékoknak és a legjobb tervezőknek járó díjakat, de olyan még sosem fordult elő, hogy a Tribeca filmfesztiválon játékot mutassanak be. A Rockstarnak és az L.A. Noire-nak ez is összejött.

Nem kap gyűjtői kiadást az L.A. Noire

A Rockstar sajnálatos tényt közölt az önjelölt nyomozók számára: nem számíthatunk Collector's Editionre az L.A. Noire-ból, amikor útjára bocsájtja a játékot májusban. A gyűjtőknek ugyan be kell érniük az alapkiadással, viszont a szorgalmas előrendelőknek nem kell lemondaniuk a prémium tartalomról.

Megérkezett a második L.A. Noire gameplay trailer

Minél többet látok az L.A. Noire-ból, annál jobban tetszik: a fejlesztők végre megmutatták a játék nyomozós részét, méghozzá egy háromperces gameplay trailer formájában. Jól nézzétek meg, ezek után merje azt mondani valaki, hogy a Rockstar és a Team Bondi egy újabb GTA-klónon dolgozik!