L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Bemutatkozik az utolsó L.A. Noire DLC

Szinte még fel sem fogtuk, hogy annyi év késés és várakozás után már többször is végigjátszottuk az L.A. Noire-t, máris arról kell hírt adnunk, hogy megjött az utolsó letölthető tartalmi csomag előzetese. A Reefer Madness-ben kedvenc rendőreink egy újabb hatalmas ügybe botlanak.

A Duke Nukem húzza vissza a Take-Two-t

Michael Pachter elemző a befektetőknek írt jelentésében arról számolt be, hogy a Duke Nukem Forever valószínűleg messze nem fogyott annyi példányban, mint korábban várták, ez pedig a játékot kiadó Take-Two eredményein is éreztetni fogja a hatását. Azért nagyon aggódni nem kell.

Kojima érdeklődik az L.A. Noire technológiája iránt

Habár még a megjelenés előtt több nyilatkozat született arról, hogy ugyan az L.A. Noire technológiája látványos, de már most elavult, sőt, állítólag néhány konkurensnél már sokkal jobb dolgok vannak készülőben a hátsó kertben. Ettől függetlenül Hideo Kojima azért érdeklődik a dolog iránt.

Szakítani fog a Rockstar a Team Bondival?

A hírek szerint meglehetősen elmérgesedett a helyzet a Rockstar és az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi között. Mindezért elsősorban az ausztrálok menedzsmentje tehető felelőssé, s mostanra odáig durvult a helyzet, hogy a Rockstar nem is akarja kiadni a korábban annyira imádott stúdió új címét.

Breaking: PC-re jön az L.A. Noire

A Rockstar hivatalosan is bejelentette az L.A. Noire PC-s változatát. A játék számítógépes átiratáról számtalan pletyka szólt már, azonban mint minden Rockstar-cím esetében, úgy most sem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztők végül elkészítik-e a PC-s kiadást. Ez az infó viszont biztos.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.

Lassan kezdett az L.A. Noire az amerikai piacon

A Rockstar tavalyi slágercíméhez képest lényegesen gyengébben nyitott Amerikában az L.A. Noire. A jövő héten új DLC-vel bővülő játék még így is a legkeresettebb szoftver volt, a visszaesés a kereslet általános csökkenésével magyarázható. A Take-Two részvényei 8 százalékot zuhantak a napokban.

L.A. Noire - DLC-zuhatag és Rockstar Pass

Egy raklapnyi letölthető apróság látott napvilágot az L.A. Noire-hoz: új ügyeket oldhatunk meg, és kapunk új skineket is. Természetesen mindenki azt vesz meg, amit szeretne, de a Rockstar azokra is gondol, akik esetleg telhetetlenségükben mindent felvásárolnának: ők akciósan juthatnak az újdonságokhoz.

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.

L.A. Noire teszt

Cserbenhagyott szeretők, vélt vagy valós megtorlások, nyereségvágyból elkövetett bűncselekmények, lecsúszott, begyógyszerezett filmcsillagok halála, öngyilkosságnak álcázva. Cole Phelps ugyan nemrég még egyszerű járőr volt a mételytől fertőzött Los Angelesben, nyomozói képességeivel sikeres karriert futhat be.