L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

Szakítani fog a Rockstar a Team Bondival?

A hírek szerint meglehetősen elmérgesedett a helyzet a Rockstar és az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi között. Mindezért elsősorban az ausztrálok menedzsmentje tehető felelőssé, s mostanra odáig durvult a helyzet, hogy a Rockstar nem is akarja kiadni a korábban annyira imádott stúdió új címét.

Breaking: PC-re jön az L.A. Noire

A Rockstar hivatalosan is bejelentette az L.A. Noire PC-s változatát. A játék számítógépes átiratáról számtalan pletyka szólt már, azonban mint minden Rockstar-cím esetében, úgy most sem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztők végül elkészítik-e a PC-s kiadást. Ez az infó viszont biztos.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.

Lassan kezdett az L.A. Noire az amerikai piacon

A Rockstar tavalyi slágercíméhez képest lényegesen gyengébben nyitott Amerikában az L.A. Noire. A jövő héten új DLC-vel bővülő játék még így is a legkeresettebb szoftver volt, a visszaesés a kereslet általános csökkenésével magyarázható. A Take-Two részvényei 8 százalékot zuhantak a napokban.

L.A. Noire - DLC-zuhatag és Rockstar Pass

Egy raklapnyi letölthető apróság látott napvilágot az L.A. Noire-hoz: új ügyeket oldhatunk meg, és kapunk új skineket is. Természetesen mindenki azt vesz meg, amit szeretne, de a Rockstar azokra is gondol, akik esetleg telhetetlenségükben mindent felvásárolnának: ők akciósan juthatnak az újdonságokhoz.

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.

L.A. Noire teszt

Cserbenhagyott szeretők, vélt vagy valós megtorlások, nyereségvágyból elkövetett bűncselekmények, lecsúszott, begyógyszerezett filmcsillagok halála, öngyilkosságnak álcázva. Cole Phelps ugyan nemrég még egyszerű járőr volt a mételytől fertőzött Los Angelesben, nyomozói képességeivel sikeres karriert futhat be.

Máris új játékon dolgoznak az L.A. Noire készítői

A mostanában kifejezetten beszédes Team Bondi nagyfőnök, Brendan McNamara beszélt arról, hogy csapata nem pusztán egy új játékon ötletel, de az L.A. Noire-ban használt különböző technikákat is továbbfejlesztik - az alapok megléte miatt most nem lesz szükség öt évre a munkálatokhoz.

Rockstar: Xbox 360-on is fagy az L.A. Noire?

Habár a Rockstar Games korábban ujjal mutogatott a Sonyra, mivel állításuk szerint a régebbi, dagi PS3-on túlmelegedést okozhat az L.A. Noire, mára kiderült, nem jobban, mint más csilli-villi grafikai csodák. Legutóbb az Xbox 360 került a középpontba hasonló hibák okán. Tényleg így van, vagy csak kamu az egész?

L.A. Noire - szeretik a csajok

Nem elég, hogy szeretik, de úgy tűnik, hogy a női nem képviselőinek jobban is megy a játék, ugyanis a női agy működése sokkal jobb néhány olyan dologhoz, ami az L.A. Noire játékmenetének fontos részét képezik. Például kihallgatás közben az érzelmek leolvasásához a gyanúsított arcáról.