L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!

Megjelenés előtti trailert kapott a PC-s L.A. Noire

A héten végre megérkezik az L.A. Noire számítógépes verziója, a PC-n játszók már rögtön a bővített kiadást vehetik meg. A The Complete Editionben az összes eddigi letölthető tartalom megtalálható, a küldetésektől kezdve egészen az új fegyverekig. A konzolos változatok a jövő héten kerülnek boltokba.

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

Hatalmas tartozásokkal szűnik meg a Team Bondi

Az L.A. Noire-t fejlesztő Team Bondi végleg lehúzza a rolót, ez most már teljesen fix tény. Arra azonban csak most derült fény, hogy az ausztrál cégnek hatalmas tartozásai vannak, melyek kifizetése egyelőre kétséges, s jelenleg is egy felszámoló dolgozik a kérdésen.

Befutott a PC-s L.A. Noire dátuma és gépigénye

A Rockstar Games bejelentette, hogy az L.A. Noire: The Complete Edition november 8-án jelenik meg az Egyesült Államokban, míg Európába november 11-én érkezik, dobozos formában vagy a Steamen keresztül. Minden eddigi DLC jár a csomaghoz és a gépigénye sem vészes.

L.A. Noire - jöhet a Complete Edition

Az L.A. Noire cseh forgalmazója szerint novemberben érkezik a játék Complete kiadása, ami annak fényében különösen érdekes, hogy a Grand Theft Auto IV és a Red Dead Redemption esetében erre jóval többet kellett várni. A Rockstar egyelőre nem fűzött kommentárt a hírekhez.

Csődbe mentek az L.A. Noire alkotói?

Mint ismeretes, az L.A. Noire-t jegyző Team Bondi sora nem ment túl egyszerűen az elmúlt hónapokban, az idegbeteg menedzsment követelései és az elképesztő munkakörülmények óriási botrányt váltottak ki. A stúdió azóta nem is tudott támogatóra lelni, a pletykák szerint már csődbe ment.

Nem szakít a MotionScannel a Rockstar

Bár az elmúlt hónapokban minden konkurens játékfejlesztő leszólta a Team Bondi arcmimikáért felelős technológiáját, a Rockstar Games minden körülmények között kitart mellette a soron következő játékai esetében is - a GTA 5 is ezt használja majd, ez könnyen elképzelhető.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét Harry Potterről fog szólni - már akinek persze. A kis varázsló felnőtt, és pontot tesz végre a története végére, a játékverzió is a film együtt érkezik majd, utóbbi rendhagyó módon egy nappal később, miután a kalózok sikeresen elérték, hogy a Warner feketelistára tegyen bennünket.