L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Típus: Akció, Kalandjáték, Nyomozós

DirectX 11-támogatást kap az L.A. Noire

Az L.A. Noire valószínűleg a világ egyik leginkább keserédes története: hatalmas pénzeket öltek bele, innovatív technológiákkal készült, egy állítólag zsarnok fejlesztő irányítása alatt. A végtermék minősége magáért beszél, a siker azonban sajnos nem volt egyértelmű.

Az L.A. Noire jövőjén agyal a Rockstar

A fejlesztőcég hivatalos honlapján megjelent kérdezz-felelek szekció szerint a Team Bondi megszűnése ellenére nincs kizárva, hogy egykor folytatást kaphat az L.A. Noire. A Rockstar nem fog semmit elsietni, ugyanitt derült ki, hogy az első GTA V infókra is hónapokat várhatunk még.

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!

Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

Miután a Team Bondi inkább a filmiparban szeretné megveti a lábát, addig Brendan McNamara új játékot készít a KMM Interactive közreműködésében. A projekt Whore of the Orient névre hallgat, s a jelek szerint "Kelet Párizsában", azaz Sanghajban játszódna.

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!

Megjelenés előtti trailert kapott a PC-s L.A. Noire

A héten végre megérkezik az L.A. Noire számítógépes verziója, a PC-n játszók már rögtön a bővített kiadást vehetik meg. A The Complete Editionben az összes eddigi letölthető tartalom megtalálható, a küldetésektől kezdve egészen az új fegyverekig. A konzolos változatok a jövő héten kerülnek boltokba.