World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

Diablo III - kihat a következő Torchlight-játékokra is

Lassan már nekünk kezd kellemetlenné válni, hogy a legtöbb kiadó vagy fejlesztő, akik elsődlegesen PC platformra dolgoznak, mennyire félnek a Blizzardtól. Talán jogosan, hiszen mára nem sok igazi keményvonalas PC-s fejlesztő maradt. Most a Torchlight fejlesztői beszélnek kicsit a Diablo 3-ról és a WoW-ról.

A Diablo III is apaszthatja a WoW rajongói táborát

Frank Pearce, a Blizzard alelnöke elismeri, hogy a Diablo új része is keresztbe tehet a World of Warcraftnak, de a csapat úgy gondolja, még mindig jobb, ha ők kannibalizálják a saját rajongó táborukat, és nem mások. A World of Warcraft pályafutásának a Titan megjelenésével sem lesz vége.

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.

Húsz éves lett a Blizzard Entertainment

A hétvégén töltötte be a huszadik születésnapját a Blizzard Entertainment. A cég alapítói, Mike Morhaime és Frank Pearce most egy videóüzenetben köszönik meg a rajongók sokéves támogatását és kitartását. A Blizzardot 1991-ben alapították, jelenleg az egyik - ha nem a - legsikeresebb fejlesztőcsapat.

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.

A WoW is rásegített a Starcraft: Ghost halálára

A Starcraft: Ghost anno kifejezetten ígéretesnek tűnt a számunkra, és nem csak azért, mert a Starcraft történetének egy mellékszálát dolgozta volna fel. A játékot végül 2006-ban lelőtték, Mike Morhaime, a Blizzard atyaúristene szerint részben a World of Warcraftnak köszönhetően.