World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1329238800

Jön a WoW Monopoly és a Starcraft Rizikó

A Blizzard szerint nagyon fontos, hogy alkalmanként felálljunk a gép elől, és találkozzunk barátainkkal a valóságban is. Ám az mégsem járja, hogy ekkor Azeroth világán kívül legyünk, így hamarosan az asztal körül ülve törhetünk üzleti monopóliumra a fantasy világban.
1325955600

Csökkenő WoW-árak, bizonytalan Diablo 3 start

A Blizzardnak hatalmas szerencséje, hogy a BioWare gyakorlatilag durván félkészen adta ki a The Old Republicot, bár nyilvánvalóan így is jópáran pártolnak át, akár csak kis időre is, a jedikhez és sithekhez a World of Warcraftról. Erre érkezik a válasz némi árcsökkentés formájában.
1325182423

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!
1324288852

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.
1322049600

Sokat bukhat a WoW az Old Republic miatt

Természetesen gőzünk sincs arról, hogy pontosan hány játékos pártol majd át a World of Warcrafttól a Star Wars: The Old Republichoz a megjelenése után, az elemzőket viszont sokat foglalkoztatja a kérdés, foglalkozzunk vele hát mi is! Egy felmérés szerint egymillió játékost is bukhat a Blizzard.
1321884000

World of Warcraft reklám Chuck Norrisszal

Éppen most lett 7 éves a World of Warcraft, s valószínűleg csak azért élhetett meg ilyen hosszú időt, mert Chuck Norris engedélyezte. Mint ahogy azért is lehet még mindig több, mint 10 millió aktív játékosa, mert Chuck Norris nem törölte le az összes karaktert egyetlen forgórúgással.
1319731200

Nem lenne logikus az ingyenes World of Warcraft

Legalábbis ezt találta mondani Mike Morhaime, a Blizzard elnöke és ügyvezető igazgatója. Sokan találgatják, hogy vajon a régóta futó MMORPG mikor válthat át az F2P (free-to-play) modellre, erre azonban mostanában ne nagyon számítsunk: semmi értelme nem lenne a cég szempontjából.
1319445051

BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.
1317315600

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.
1317229200

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.