Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Október végén kerül boltokba a Dead Space

Az EA bejelentette, hogy új túlélő horrorja, a Dead Space PS3-as és X360-as verziói október 31-én kerülnek boltokba - a PC-s változat megjelenéséről nem esett szó.

GDC 2008: Dead Space képregény készülőben

Az Electronic Arts büszkén jelentette be a GDC-n, hogy képregény készül a Dead Space alapján. A comic book a játék előzményeit mutatja majd be.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

PC-re is megjelenik a Dead Space

Az Eurogamer német testvérlapjának a játék producere árulta el, hogy nem csupán az újgenerációs konzolokra, hanem számítógépre is megjelenik majd a Dead Space.

Dead Space

Mikor szeptemberben egy külföldi magazin címlaptervéről kiderült, hogy készül a Dead Space, mindenki azt gondolta, ez lesz az Electronic Arts-os srácok saját Bioshock-ja. A fémes védőruhán kívül a fickó kicsit sem hasonlított Big Daddy-re, szerintem sokkal inkább tűnt Star Wars klón katonának, ám mikor megtörtént a bejelentés, azonnal tudtuk, hogy butaság volt minden előzetes pletyka. A Dead Space ugyanis nem más lesz, mint az EA saját készítésű Doom 3 és Event Horizon keveréke, mindezt megdobva egy csipetnyi Silent Hill hangulattal.

Vérpezsdítő Dead Space képkavalkád

Huszonnégy vadi új screenshot érkezett az Electronic Arts vadi új alien gyilkolós túlélő horror játékából, a Dead Space-ből. De vajon merre jár most Ripley?

Itt az első Dead Space videó!

Amerikai idő szerint ma éjjel láthatták a külföldi nézők a Dead Space legelső trailerét, a Spike TV jóvoltából. Mostantól már itt nálunk is megtekinthetitek az új videót!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Dead Space - hivatalos oldal és premier képek

Múltkor már beszámoltunk az EA gondozásában megjelenő Dead Space-ről. A kiadó éjszaka fellőtte a hivatalos honlapot, rajta az első igazi képekkel!

Dead Space - túlélő horror az EA-től

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - az anyagról pontosabb információkat az októberi Game Informerből tudhattok meg.