Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.

E3 2008: Dead Space kedvcsináló trailer

Az EA Games műhelyében készülő Dead Space a horror játékok szerelmeseinek fog kedvezni, mert vérben és szörnyekben nem lesz hiány.

Levágott emberi kéz a Dead Space borítóján

Olykor igen durva dobozképekkel találkozni a játékboltok polcait fürkészve - ezek sorát erősíti majd a Dead Space is, melynek ma fedték fel a végleges borítóját.

Három percnyi Dead Space gameplay élmény

Hosszú szünet után újra mozgásban a Dead Space. A grafika gyönyörű, az kétségtelen, sőt vannak benne marha jó ötletek és megoldások is!

Dead Space képözön

Megannyi új kép érkezett az EA gondozásában készülő Dead Space-ből, amelyben a legszörnyűbb lényekkel kell megküzdenünk a túlélésért.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Dead Space kedvcsináló

Egy ideje semmilyen információ nem szivárgott ki az EA által készített Dead Space-ből, ám most egy hangulatos videó érkezett az októberben megjelenő játékból.

Animációs film készül a Dead Space alapján

Már készül egy képregény a Dead Space előzményei alapján, azonban abból nem minden részletre derül fény - a maradék érdekességet egy animációs film dolgozza majd fel.

Dead Space videónapló gameplay jelenetekkel

Egy friss videóban néhány baba kis gameplay jelenet kíséretében az Electronic Arts munkatársai mesélnek legújabb horror játékukról, a Dead Space-ről.