Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!
1297180800

Segít a fogyatékkal élőknek a Visceral Games

De nem úgy, ahogy azt elsőre hinnénk. Ne arra tessék gondolni, hogy a Dead Space 2 bevételeinek egy részét felajánlják a fogyatékos gyermekek számára, vagy esetleg jótékonysági aukciót tartanak egy teljes méretű, kézzel festett Isaac szexbábúra. Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb.
1296475205

Az NGP-t is meghódítja a Dead Space

A Visceral Games már korábban is hangsúlyozta, hogy minél szélesebb körben szeretné bővíteni a Dead Space frencsájzt, ideértve az esetleges Next Generation Portable verziót is, ami a minőség érdekében nem sima port lenne. A kézikonzolos változat hasonlítana a Wii-s Extractionhoz.
1293904581

Dead Space 2 - visszatér az eredeti plazmavágó

Persze csak akkor vehetjük kézbe az első rész egyik leghasználhatóbb fegyverét, ha rendelkezünk a merevlemezen az előd mentéseivel. Ha nem töröltük le, jól fogunk járni - hiszen az automatikusan megnyílik a Dead Space 2-ben. Bár lehet, hogy nem lesz olyan erős, mint korábban.
1292428800

Előzetesen az új Dead Space anime

Ha emlékszünk még a 2008-as Dead Space animéra, akkor valószínűleg jó emlékeink vannak róla, mert igen ütős cucc volt. Most azonban folytatódik a sztori, és még brutálisabbnak és nagyszabásúbbnak tűnik, mint valaha. Igazi sci-fi eposz válik a Dead Space-ből.
1287420875

C&C játékon dolgoznak a Dead Space alkotói

A Visceral Games fejese a Gamasutrának erősítette meg, hogy a csapat új Command & Conquer játékon dolgozik. A projektről mindössze annyit árult el, hogy a megjelenése "még nagyon messze van", így az sem derült ki, hogy stratégia lesz-e az új rész vagy inkább akciójáték - a csapat profiljába az utóbbi illene bele.
1285155044

A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.
1282653304

Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.
1280043300

Dead Space képregény és animációs film érkezik

Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika.
1276625400

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!
1275646260

Dead Space Extraciton PSN-re és XBLA-ra

A Visceral Games és az Electronic Arts ezerrel dolgozik a korábban csak Wii-re megjelent Dead Space: Extraction HD konzolos átiratán, mely még idén megjelenhet.