Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.

Lezárult a Dead Space nyereményjáték

Nyereményjátékunkban eredeti Dead Space ajándékcsomagokat és exkluzív Gamekapocs bögréket osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

Dead Space

A USG Ishimura bányászűrhajó éppen egy távoli csillagrendszerben végzi a feladatát, mikor egy napon megszakad vele minden kapcsolat. A Cég szervízcsapatot küld a kommunikációs hiba kijavítására, Isaac Clarke fedélzeti mérnök és néhány fős személyzete azonban biztos nem vállalta volna el a megbízást, ha tudja, hogy munka helyett rémálom várja őket a hajón.

Nyerj Dead Space játékot és Gamekapocs bögrét!

Nyereményjátékunkban három Dead Space PC-s játékot, három limitált kiadású The Art of Dead Space könyvet és három exkluzív Gamekapocs bögrét nyerhetsz.

Dead Space - Zavaros a PC-s irányítás

A WhatIfGaming kapott egy példányt a nemsokára PC-re is megjelenő Dead Space-ből, és állítólag az irányítás közel sem ér fel a konzolos másával.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.