Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Hazai eladási toplista - feljövőben a Dead Space

A dobogó ugyan még mindig változatlan, azonban ismét felküzdötte magát a legjobb tíz közé a Dead Space és a Command & Conquer: Red Alert 3.

Halálos Űr hamarosan a mozikban is

Az Electronic Arts nagyszerű játéka, a Dead Space most a mozikban is tovább borzolja idegeinket. Zöld utat kapott az élőszereplős film.

Átkeresztelték a Dead Space fejlesztőcsapatát

Átkeresztelték a Dead Space és a Dantes Inferno játékokat is készítő Electronic Arts Redwood Shores stúdiót. A csapat új neve mától Visceral Games.

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

Dead Space - valami készül...

A hét végén egy érdekes teaser kép jelent meg a Dead Space hivatalos honlapján, amely valószínűleg a Wii-s változat bemutatása kapcsán készült.

Nintendo Wii-re is megjelenik a Dead Space

Az Electronic Arts még többet akar Wii-re fejleszteni, új üzletpolitikájának pedig része a Dead Space is, amely a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi az idén.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Magyar játékeladási toplisták

A november 23-ával zárult magyar játékeladási toplista győztese az akkor debütáló Need for Speed: Undercover lett, elsöprő győzelmet aratva a többiek felett.