Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!
1340103755

Új regény készül a Dead Space alapján

Szeretjük a játékok alapján készült könyveket, főleg ha nem a végigjátszott történéseket szedik össze bennük, hanem valami pluszt tesznek hozzá a megismert univerzumhoz. Készül a második Dead Space-regény, ami ilyen lesz - a kiadója szerint idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.
1330274179

Konceptrajzok a Visceral Hasfelmetsző-játékából

Bár a Visceral Games sosem erősítette meg hivatalosan, és az Electronic Arts sem mutatta be a játékot, nagyon úgy néz ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően a Dead Space fejlesztői egy Hasfelmetsző Jack főszereplésével készült játék munkálataiba vágtak bele a túlélő horror befejezése után.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.
1317736800

Dead Space 3 - újabb részletek a történetről

Úgy tűnik, a Siliconera vaskos információkötegre tette rá a mancsát, a múlt heti szivárogtatásuk után újabb adag érdekességgel szolgáltak a Dead Space 3 kapcsán. Megint a történet kerül középpontba, kiderül, hogy Isaac Clarke némileg bekattant a harmadik részre, második énje folyamatosan zargatja majd őt.
1317114022

Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.
1316266531

Bezárják a Visceral ausztrál részlegét?

A pletykák szerint lehúzza a rolót a Visceral Games melbourne-i irodája is, a munkatársak hétfőn találkoznak a HR-esekkel, hogy átbeszéljék az ügyet. A Dead Space és a Dante's Inferno fejlesztői a világ több pontján is rendelkeznek stúdiókkal, elméletileg van hová továbbállni.
1315742400

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.
1310310000

Munkaerőt keresnek a következő Dead Space-hez

Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem fogja abbahagyni a Dead Space további kiaknázását. Az EA és a Visceral Games az első rész befejezése után is tetemes mennyiségű munkaerőt vett fel a folytatás elkészítéséhez, s a helyzet most is hasonló.
1301400000

Dead Space-szerű felülettel kísérletezik a BioWare

A Dead Space egyik nagy újdonsága volt, hogy a srácok a Visceralnál a környezetbe integrálták a kezelőfelülelet, a karakterrel kapcsolatos dolgokat pedig hősünk hátára helyezték. A BioWare most azon gondolkodik, ezekből az ötletekből mit tudna felhasználni a Mass Effect 3-hoz.
1300793400

Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.