Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.

Exkluzív letölthető Dead Space ruhák konzolra

A Playstation 3 és Xbox 360 tulajok exkluzív űrruhákat tölthetnek majd le a Dead Spacehez - sőt, jön egy Ultra Limited Edition kiadás is!

Dead Space - újabb kedvcsinálók érkeztek

Közeledik a Dead Space megjelenése, így egyre több videó lát napvilágot az űrbéli hentelésből: ezúttal pár fegyver, szörny és helyszín mutatkozik be.

Egy héttel korábban érkezik a Dead Space

Örömhír a rajongóknak, hogy a várva-várt Dead Space más játékokkal ellentétben nem késik, hanem egy héttel korábban kerül a boltok polcaira.

GC 2008: A hetedik videóözön

Új videók érkeztek, melyek között megtalálható a Bioshock, The Wheelman, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, Postal 3, Race Pro stb.

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

Comic-Con 2008 videóáradat - második felvonás

Csak úgy özönlenek a kamerás videók a Comic-Con 2008 kiállításról. Második összeállításunk hasonlóan remek lett, tessék szépen leellenőrizni!

Dead Space: Downfall - videóelőzetes

A Downfall című rajzfilmből megtudhatjuk, hogy mi végzett annak az űrhajónak a legénységével, amelyre minket is felküldenek majd a Dead Space című játékban.

E3 2008: A hatodik videócsokor

A hatodik válogatásban láthatjátok többek között a Dead Space, Far Cry 2, Killzone 2, Baja, SW: The Force Unleashed és Motorstorm: Pacific Rift videókat.