Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

GDC 2008: Egy árvácska Duke Nukem screenshot

A 3D Realms is megfogta a GDC megnyitó előtti csendjét, és egy screenshotot adott ki a Duke Nukem Forever-ről. Reméljük a héten hallunk még a játékról.

Duke Nukem 3D - hamarosan Xbox Live-on is

Minden Xbox-tulajnak és FPS-fannak jó hírem van! Jön a klaszikus Duke Nukem 3D Xbox Live-ra is, tehát hamarosan Duke kalandját a "Dobozon" is tolhatjuk.

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

Duke Nukem Forever 10 évnyi fejlesztés nem elég.

Kerek 10 éve fejlesztik a Duke Nukem Forever-t. Az 1997-ben bejelentett játék már a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés, és a legtöbbször csúsztatott projekt kategóriában. Most nézzük sorban, hogy milyen események történtek az elmúlt években, és mi vezetett oda, hogy még most, 2008. hajnalán is piszok messze van az új Duke megjelenése!

Duke Nukem Forever teaser videó!

A világ káosz és zűrzavar. Egyetlen ember képes megfékezni a gonoszt és csajainkat elbolondítani. A macsó szőke manus immáron mozgásba lendült, videó formájában.

Duke Nukem Forever kép most, trailer délután!

Vannak még csodák! Az eredetileg 1998-ra ígért, majd a játéktörténelem legnagyobb csúszúsát elszenvedő Duke Nukem holnap mozgóképpel jelentkezik!

Helyzetjelentés a Duke Nukem Foreverről

Nyáron hallottunk utoljára a 3D Realms legendás játékának még legendásabb folytatásáról, a Duke Nukem Foreverről - most újabb pletykák kaptak szárnyra.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Xbox Live Arcade és Duke Nukem

A napokban jelentette be George Broussard, hogy a számítógépeken nagy sikert arató Duke Nukem 3D, hamarosan a Microsoft konzoljára költözik.

Bejelentésekre készül a 3D Realms

A Duke Nukem Forever-en is szorgoskodó (vagy éppen csak rajta ülő - ízlés szerint eldöntendő) 3D Realms két bejelentésre is készül.