Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Június elején jön a Duke Nukem Forever demója

A jó hír az, hogy még a megjelenés előtt lesz Duke Nukem Forever demó, a rossz viszont, hogy csak az úgynevezett First Access Club tagjai férhetnek majd hozzá a jelen állás szerint. A Gearbox természetesen megint valami vicces videón keresztül próbálta bejelenteni az örömhírt.

Duke Nukem Forever - akció összezsugorodva

A Gearbox szakemberei értik a tréfát. Még eleddig nem ismert okból kifolyólag a Duke Nukem Foreverben macsó hősünk - amolyan Gulliver módjára - össze fog zsugorodni és térdmagasságból szemlélheti a rózsaszín, leányregényekből is ismerős világot. Na jó, kicsit sarkítunk, de Duke tényleg lesz törpe is.

Befutott a Duke Nukem Forever gépigénye is

Hihetetlen, hogy tényleg elérhető közelségbe került a világ talán legtovább készülő játéka - a Gearbox most a gépigényét osztotta meg a nagyérdeművel. Ugyan az eredeti megjelenés 1997-re volt belőve, viszont egy akkori rendszer már nem elég hozzá. Miért nem vagyunk meglepve?

Még egy Duke Nukem Forever trailer érkezett

Megannyi év után különös felüdülést jelent, hogy egyre sűrűbben kapunk új látnivalókat a Duke Nukem Foreverből. A játék június 10-én kerül a boltok polcaira, s bár addig még kell aludni néhányat, az új előzetes remek alap ahhoz, hogy segítsen átvészelni az addig hátralévő időszakot. Csekkoljátok!

Érkezik a Duke Nukem képregény

Csajok, bikini és földönkívüli disznók - a Duke Nukem játékok szokásos, némileg blőd szentháromsága képregény formában is tiszteletét teszi. Alig négy dolcsiért magunkévá tehetjük a 32 oldalas füzetet, ám egyelőre csak az amerikai piacra szánják. Remélhetőleg Európába is importálnak majd egy-két példányt.

Duke Nukem Forever - az első három perc

A régi emlékeket és hangulatvilágot hozza vissza a júniusban, a majd' egy évtizedes hánykolódás után végre megjelenő Duke Nukem Forever. Legalábbis az első percek tanúsága szerint, s erről már mozgóképünk is van. A Gadget Show 2011-ről származik az alábbi kamerás felvétel. Vigyázat, spoiler!

Duke Nukem Forever - egy legenda története

Szinte még mindig hihetetlen, hogy alig kell két hónapot kibírnunk, hogy kezeink közé vegyük a Duke Nukem Forevert - a játékot, amely 15 éve készül. A júniusi megjelenésig még van egy kis idő, a Gearbox ezt a néhány hetet trailerekkel próbálja átvészelni. Most kettőt is kaptunk, csekkoljátok őket!

Duke Nukem Forever - két új előzetes

Új trailereket kaptunk a 12 éve készülő Duke Nukemből. Rengeteg lehetőségünk lesz a játékban, melyek ugyan nem kapcsolódnak szorosan a továbbjutást elősegítő feladataink közé, pusztán az akció nélküli unalmas pillanatokat virágoztatják fel. Nem is akárhogyan! Duke-fanok tudják, mire gondolunk!

A Duke Nukem Foreverre is ráugrott a Fox News

A Bulletstorm után a Duke Nukemet is elővette a Fox News: miután a People Can Fly FPS-ét egyenesen a világ legrosszabb játékának nevezte, amiért abban rengeteg erőszak volt, a Duke Nukem Forever már a szexista, a nőket lealacsonyító jelenetei miatt került előtérbe.

Gearbox - magyarázzuk a Duke Nukem-késést

Nem más, mint a Gearbox fejese, Randy Pitchford beszélt egy kicsit arról, hogy miért késik megint az egyébként már 12 éve folyamatosan késő játék. A magyarázat semmi különös dologról nem rántja le a leplet: egyszerűen kellett nekik még egy kis idő a befejezéshez.