Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Jövő héten DLC-t kap a Duke Nukem Forever

Enyhén szólva nem alkotott maradandót az évtizedes fejlesztési idő után sem a Duke Nukem Forever, ez persze nem akadályozza meg a Gearboxot abban, hogy letölthető tartalommal bővítse a játékot. A vérbeli rajongók bizonyára jó néven veszik a Hail to the Icons Parody Packot.

Érkezik az első Duke Nukem Forever DLC

A Gearbox Software ősszel tervezi kiadni a Duke Nukem Forever első DLC-jét, amely megnevezésük szerint "Parody Pack" lesz, azaz klasszikus FPS-eket fog kifigurázni. A veteránoknak itt-ott valószínűleg feltűnik majd a Call of Duty-val, a Team Fortress-szel és a Doommal való hasonlóság.

A Duke Nukem húzza vissza a Take-Two-t

Michael Pachter elemző a befektetőknek írt jelentésében arról számolt be, hogy a Duke Nukem Forever valószínűleg messze nem fogyott annyi példányban, mint korábban várták, ez pedig a játékot kiadó Take-Two eredményein is éreztetni fogja a hatását. Azért nagyon aggódni nem kell.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Visszatér Duke Nukem, Wii U-n is lehetséges

A Take-Two elnöke, Strauss Zelnick kerek-perec kijelentette, hogy biztosan találkozunk majd új Duke Nukem-játékkal a jövőben, és a cég komolyan gondolja, hogy támogatja a Nintendo új üdvöskéjét, a Wii U-t is. A Forbes magazinnak adott interjújában pontos részleteket nem árult el, de ez is valami.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.

Elásta magát a Duke Nukem Forever PR cége

Arról csak a játék tehet, hogy az évtizedes tetszhalott állapotból feltámadt Duke Nukem Forever kritikái a tengerentúlon sem túl fényesek, de azt nem hittük volna, hogy a játék PR cége, a Redner Group ennyire megorrol az újságírókra. Meg is lett a böjtje: a 2K szakított a társasággal.

Duke Nukem Forever teszt

Izmos karján fényes izzadságcseppek gurulnak le finom lassúsággal, napbarnított bőrét az alkony festi aranyra, mellkasa erőtől duzzadó, kiállása megnyerő, hangja lehengerlő. Ő Duke. Amerika első számú hőse, világunk megmentője, asszonyaink szívének elrablója. Ki most visszatért!

Duke Nukem Forever - trailer a megjelenés előtt

Itt az idő, hogy elmorzsoljunk egy utolsó könnycseppet a Duke Nukem Forever csöppet megnyúlt fejlesztési idejének tiszteletére: jövő héten erre már nem lesz lehetőségünk, mert a játék végre megjelenik, mi pedig annyira kemények leszünk, hogy napokig csak káromkodunk majd.

Aranylemezen a Duke Nukem Forever

Szinte még el sem hisszük, pedig igaz: a játékfejlesztés egyik legnagyobb legendája aranyba ment, ami azt jelenti, hogy most már akkor is megjelenik, ha... most valami frappánsat kellene mondanom, de nem jut eszembe semmi. A lényeg, hogy most már aztán tényleg, tutira megjelenik!