Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

2012 előtt nem lesz Grand Theft Auto V

Mike Hickey, a Janco Partners elemzője boncolgatta egy picit a Take-Two jövőjét, majd arra jutott, hogy a kiadó még akkor is jó pénzügyi évet zárhat jövőre, ha nem lesz új GTA vagy Red Dead játék - márpedig nem lesz, a Grand Theft Auto ötödik részére valószínűleg még várni kell.

Miért késett ennyit a Duke Nukem Forever?

A Duke Nukem-istenség, George Broussard szerint nem azért, mert a csapat a tökéletességet üldözte. Rengeteg oka van annak, hogy tíz év alatt nem tudtak elkészülni egyetlen játékkal, de ezek legfőképpen a fejlesztők töketlenkedéseire vezethetők vissza.

Duke - sokkal hosszabb, mint a Modern Warfare 2

Randy Pitchford, a Gearbox fejese abszolút pozitív a Duke Nukem Forever kapcsán: szerinte a játék nem csak remekül néz ki, de fantasztikusan cool is, ráadásul legalább háromszor olyan hosszú, mint az FPS-etalon Call of Duty: Modern Warfare 2. Kíváncsian várjuk!

Duke Nukem Forever - Broussardnak is sokba fájt

Tizenkét év hosszú idő, főleg ha fejlesztésről van szó: minden egyes munkanapért fizetni kell, ezt pedig nem sokan győzik anyagilag. Randy Pitchford, a Gearbox fejese szerint a 3D Realms-et vezető George Broussard ugyan gazdag ember, de 30 millió dollár azért neki is fájt.

Duke Nukem demó-kód a Borderlands GOTY mellé

A Gearbox bejelentette, hogy az egyébként is kívánatos Borderlands Game of the Year Edition kiadás mellé odarámolnak egy exkluzív kódot a Duke Nukem demó letöltéséhez. De mindez nem azt jelenti, hogy mostanában érkezne a Duke régóta várt kipróbálható verziója.

Duke Nukem Forever előzetes

Duke egy szellem. 1997 óta kísérti a világunkat, olykor előkerül, testet ölt, és életjeleket mutat, máskor meg évekre eltűnik, felszívódik, mintha soha nem is létezett volna. Nevetve legyintünk, mikor azt halljuk, hogy hamarosan megjelenik, azonban most tényleg itt van. Teljes életnagyságban!

A Gearbox fejezi be a Duke Nukem Forevert

A Penny Arcade Expo egyik legfontosabb bejelentését köszönthettük az imént: a Gearbox megerősítette, hogy a Duke Nukem Forever munkálatait ők fogják befejezni, a lényegi fejlesztés pedig már készen van - semmi nem állhat most már a jövő évi megjelenés útjába! Persze hisszük, ha látjuk...

Duke Nukem Forever - a Gearbox hegeszti?

Tovább gyűrűzik a lassan évtizedes DNF-szappanopera. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a project a baljós előjelek ellenére létezik. Most a Borderlands fejlesztőivel hozták összefüggésbe.