Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Újabb életjelek a Duke Nukem Foreverről

Már régen a komédia határát súrolja a Duke Nukem Forever jelenség, ezúttal a 3D Realms társalapítója gondoskodik arról, hogy ne csillapodjanak a kedélyek.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Mozgásban a Duke Nukem Forever

Ezúttal állítólag nem kamuvideóról van szó, igaz, nem is a legfrissebb verziót láthatjuk - ilyen lett volna néhány évvel ezelőtt a Duke Nukem Forever, ha valaha megjelenik.

Folytatódik a Duke-sztori, mégis készül a Forever?

Hiába vagyok hírszerkesztő, én is elveszítettem a fonalat a Duke Nukem Forever kapcsán: a játék fejlesztését állítólag leállították, most viszont azt hallani, hogy mégsem.

Duke Nukem mozi Finnországból - itt az első trailer

A finn HMCIndie független filmvállalat mozit csinál Duke Nukemmel. Az alacsony költségvetésű film nem hivatalos feldolgozás lesz, de azért jó is kisülhet belőle!

3D Realms: számos új Duke Nukem van készülőben

Scott Miller, a nemrégiben megszűnt, majd pár nappal később újjáalakult 3D Realms hírhedt vezére bejelentette: számos új Duke Nukem játék van készülőben.

Újabb Duke Nukem képet kaptunk

A Duke Nukem fejlesztőitől már megszoktuk, hogy lassan adagolják a látnivalókat, ami nem éppen biztató a projekt jövőjét nézve, de mindenképpen örülünk az igyekezetüknek.

Új Duke Nukem Forever screenshotok a Nap alatt

Már a Duke Nukem megjelenésével is ciki viccelődni. Mit gondoljunk ezek után, ha meghalljuk, hogy a játék jól van, halad a fejlesztés, és a kiadó új képeket adott ki?

Duke Nukem Forever - a viccnek is van határa

Duke Nukem Forever - sokan sok helyen foglalkoztak már ezzel a talán nem is létező játékkal. Összeesküvés elméletek egész sora épült köré. Mi jöhet még?

Folytatódik a Duke Nukem Forever fejlesztése

Újabb híreket kaptunk a mostanában eléggé botrányos életű Duke Nukem Foreverről. A 3D Realms hivatalosan is bejelentette, hogy önerőből, de folytatják a projektet.