Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Végénél jár a Duke Nukem Forever fejlesztése?

Arra, hogy évek óta készül és csak apró, legfeljebb avatarnak alkalmas képeket láthatunk róla, már csak legyintünk. Most viszont érdemes lesz felkapni a fejünket!

Duke Nukem Forever - Egy új kép karácsonyra

A 3D Realms egy darab új képet hozott nyilvánosságra a Duke Nukem Forever kapcsán, hogy ne múljon el a karácsony a játék említése nélkül.

Két új Duke Nukem Forever screenshot!

Két vadi új Duke Nukem Forever screenshot jelent meg a neten - a képek a Duke 3D nemrég megjelent LIVE Arcade-os verziójába voltak elrejtve.

Max Payne után készül a Duke Nukem film is

Tíz év után ismét napirenden a Duke Nukem mozifilm! Reméljük ezt már nem olyan tempóban fogják csinálni, mint a játékot. A premier azért When its done.

Duke Nukem Forever - kezd alakulni

Míg a 3D Realms lázasan készül a Duke Nukem 3D Xbox Live-os megjelenésére, addig a Duke Nukem Foreverről egy szót se hallottunk az utóbbi időben.

GC 2008: Feltűnt Duke Nukem - de hol a játék?

Duke Nukemet a Games Convention sátrai között vélték felfedezni a látogatók. A sztár vidáman fényképezkedik mindenkivel - a játéknak viszont hűlt helye.

Nem lesz Duke Nukem Forever az idei E3-on

A 3D Realms régóta fejlesztett lövöldéjét nem mutatják be az idei E3-on - nem nagy meglepetés ez, de azért ilyenkor mindig elkezdjük érezni az átverés szagát, nem?

Duke Nukem Forever - az első gameplay jelenetek!

Hölgyeim és Uraim, megérkeztek az első gameplay jelenetek az immáron több mint 10 éve várt új Duke Nukem játékból. Nem hittük volna, hogy ezt megéljük!

Duke Nukem Forever - köszöni, jól van

A Shacknews munkatársai jóban lehetnek a 3DRealms-szel, a múltkori exkluzív trailer után harminc percig láthatták mozgás közben a Duke Nukem Forever-t.

Április elseje - a legjobb tréfák egy csokorban

Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!