Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Tovább él a 3D Realms, a Duke se veszett el

A 3D Realms bejelentette, hogy a múlt heti csőd után mégse zárja be kapuit, összeszedi a megmaradt fejlesztőket, és folytatja a munkát. De Forever így se biztos, hogy lesz.

Vadi új képek madárcsicsergős kedd reggelre

Ezt a hétfőt is túléltük nagy nehezen, folytatódjon hát a hét néhány friss képpel! Mára van ArmA 2, Call of Juarez, Guitar Hero, Section 8, Sims 3, Tony Hawk és sok más.

Hivatalos: új Duke Nukem bejelentés hamarosan

Az Apogee Software ma a hivatalos Twitter csatornáján bejelentette, hogy készüljünk, mert a jövő héten új Duke Nukem bejelentés várható. Csak nem Forever?

Újabb bizonyíték a nagy Duke-összeesküvésre

Tovább duzzad a Duke akta, sokak összeesküvést látnak az elmúlt napok eseményei mögött. A teória ma egy újabb fél-bizonyítékkal lett gazdagabb!

Duke Nukem Forever - több mint 80 új kép!

Több mint 80 új kép érkezett a leállított Duke Nukem Foreverből. Ha egyáltalán leállították. Mert akkora a kavarás a játék körül, hogy lassan már ezt se hisszük el!

Duke Nukem Forever - Videó a 12 évnyi munkáról

Véget ért hát az a már legendásnak számító 12 év. Duke csak egy marketingfogás volt? Vagy csak simán egy feltűnési viszketegség eredménye? Mindenki döntse el maga.

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?

DNF - Az igazság egy volt fejlesztő szemszögéből

Charlie Wiederhol, a 3D Realms egykori munkatára előállt az igazsággal, elmesélte, hogy miért is tartott ennyire hosszú ideig a Duke Nukem Forever fejlesztése.

Véget ért a Duke Nukem Forever fejlesztése

Véget ért a Duke Nukem fejlesztése, ám ezúttal nem a megjelenés következik, hanem a projekt törlése, köszönhetően a pénzügyi világválságnak.

12 éve készül a Duke Nukem Forever

A Duke4.net a tegnapi napon megemlékezett arról, hogy nem kevesebb, mint 12 éve annak, hogy a 3D Realms bejelentette Duke legújabb kalandjait.