Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Csúszik egy kicsit a Duke Nukem Forever

Hohó, azt hittétek, hogy már májusban Duke Nukemezgetni fogtok? Nagy tévedés volt, a játék ugyanis csúszik, mégha nem is sokat. A 2K Games tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy az új rész csak júniusban jelenik meg - Randy Pitchford ígérete szerint a késés nem fog 15 évig tartani, mint legutóbb.

Duke Nukem Forever - infók a multiplayerről

Megannyi találgatás után végre lehullt a lepel a Duke Nukem Forever többjátékos porciójáról. Kiderült, hogy négy játékmódban vethetjük bele magunkat az online mókába, összesen nyolc játékos ámokfutását támogatja a program. Ami nem éppen sok, de legalább tömve lesz Duke bohém szellemiségével.

Gameplay videón a Duke Nukem Forever

Már most látom, hogy az év legforróbb videojátékos pillanatait tartalmazó összeállításunkban a Duke Nukem Forever is helyet kap majd, ezen persze nem is érdemes csodálkozni. Az új gameplay videóban például kapásból iskolás lányok leszbikus akciójának lehetünk szemtanúi, és feltűnik egy vibrátor is.

Duke Nukem Forever - a multiról bővebben

A Gearbox már nem keveset beszélt a több, mint 10 éve kallódó Duke Nukem Forever egyjátékos élményéről, ám mindeddig nem esett szó a multiplayerről, pedig az is legalább olyan fontos. Randy Pitchford, a stúdió fejese megnyugtatott mindenkit: a multi jó kezekben van.

Steam kell a Duke Nukem Forever futtatásához

Vészesen közeledik az a pillanat, amiről sosem gondoltuk, hogy elérkezhet: májusban jön a Duke Nukem Forever, és ennek kapcsán felmerül a kérdés, hogy a fejlesztők milyen rendszert használnak PC-n a kalózkodás visszaszorítására. Nos, megvan a válaszunk: a Steamet.

Duke Nukem Forever - a gyűjtői kiadás részletei

Az egy évtizedig halasztgatott mítosz elérhető közelségbe került, hála a Gearboxnak. Akik annyi év után sóvárogtak a Duke Nukem Forever iránt, most egy igazán testhezálló kiadás keretén belül ruházhatnak be rá. A Balls of Steel Edition vásárlói igazán "acélos herékkel" lehetnek gazdagabbak.

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.

Májusban jön a Duke Nukem Forever

Amire soha senki nem gondolt volna, most megtörtént: megkapta a végleges megjelenési dátumot a Duke Nuke Forever, és mivel a 2K Gamesről és a Gearboxról van szó, ezt most tényleg kőbe véshetjük. Tizenhárom év késés után Duke végre visszatér, idén májusban! Brutális új videó is van már!

2010 legpikánsabb gamer fejezetei

Az óév is bővelkedett szexis és némileg megbotránkoztató eseményekben, üdvözöltük a játékokban fellelhető fülledt jeleneteket, mellyel végre komolyabb megközelítésbe került ez a médium. Szilveszter a visszatekintések ideje, igyekeztem némileg könnyedebb témát megragadni, ez lett belőle.

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.