Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1338217200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.
1337585107

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...
1334577605

Mozgásban a CryEngine 3.4

A német Crytek nemrégiben frissítette a CryEngine SDK-t, így a verziószám jelenleg 3.4-nél tart. Megújult a DirectX 11 tesszelláció, tovább fejlődött a mesterséges intelligencia, valamint új lehetőségek nyíltak a karakter-renderelés folyamán. Lássuk miként néz ki minden mozgásban!
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...
1331550028

GDC 2012: Videón a CryEngine 3 új arca

Habár a héten már láthattunk képsorokat arról, hogy hol tart most a CryEngine 3, a legfrissebb techdemóban viszont a motor jövőjét mutatja be nekünk a német brigád. Figyelem, ez már a következő generációs hardverekre lesz optimalizálva, szóval várnunk kell egy ideig a bevezetésére.
1331295594

GDC 2012: Itt tart most a CryEngine 3

Ahogy megígérte, a Crytek bemutatta a CryEngine 3 legfrissebb változatát, a Game Developers Conference-en levetített előzetesből nemcsak a fejlesztésekre derül fény, de azok a projektek is bemutatkoznak, amik a fejlesztőcég legutóbbi játékmotorját használják.
1330761653

GDC 2012: Ott lesz a továbbfejlesztett CryEngine 3

Nem ül ölbe tett kézzel a német Crytek a jövő héten San Franciscoban tartandó Game Developers Conference-en, mialatt a Epic learatja a babérokat az Unreal Engine 4-gyel. A brigád bemutatja a CryEngine 3 frissített változatát, melyben a DirectX 11 már alapnak számít.
1329807622

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.
1328187619

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.