Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Crysis 3 - TV-reklám érkezett

Az EA már a kábelcsatornákon is hódít - természetesen nem Magyarországról beszélünk, ahol csak az aktuális The Sims adható el unatkozó titkárnők számára. A nanosuit humorosabb oldaláról szól az új TV-szpot.

Crytek: öt év, és átállunk a free-to-play modellre

További konkrétumok láttak napvilágot a Crytek free-to-play rendszerre történő átállása kapcsán: a fejlesztőcég öt éven belül megszeretné lépni a modellváltást, és külsős fejlesztőket is beengedne a GFACE platformra.

Még több látnivaló a Crysis 3-ból

A megjelenésig még szűk két hét van hátra, ezért halmozottan hátrányos helyzetben vagyunk, mivel "halmozottan" sok kedvcsináló érkezik a várva-várt Crysis 3-ból. Egy rakat képpel és egy játékmenet-felvétellel szolgálhatunk.

Crysis 3 - a vadász és a prédái

Ezen a héten sem maradunk új Crysis 3-kedvcsináló nélkül. Jelen esetben egy hatásosan összerakott előzetessel gazdagodunk, melyben a vadászaté lesz a főszerep. De nem nyulakra, vagy őzekre, hanem a CELL-katonákra.

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

Crysis 3 - a tökéletes fegyver

Ugyan már mindenki a multiplayer bétát tolja, nem árt vetni egy pillantást a Crysis 3 hét csodája-videósorozat legújabb epizódjára. Az ötödik rész "a tökéletes fegyver" címet kapta - a megtisztelő név birtokosai mi vagyunk.

Crysis 3 multiplayer bétateszt

Vörösen izzó jelzőfények tűnnek fel a távolban, CELL katonák érkeztek, egyenként ölöm meg őket. A bécsi Game-City kiállításon októberben kipróbáltuk a Crysis 3 egyik nyitókampányát, most pedig a multiplayer van soron.

A Crytek menti meg a Darksiders II fejlesztőit

A német Crytek új stúdiót nyitott az Egyesült Államokban, Texasban néhány korábbi Vigil Games-alkalmazott kapott munkát és lehetőséget az újrakezdésre. Van új Crysis 3-videónk is.

CryEngine 3 - prezentáció az új képességekről

A Crytek nemrégiben rendezte meg a Crysis 3 Community Dayt, ahol terítékre került a shootert hajtó engine is. Az új prezentációból kiderül, hogy milyen új fícsöröknek örülhetünk amellett, hogy a moddereknek is kedveznek.

Crysis 3 - hamarosan indul a nyílt béta, új trailer

Jó hírrel szolgálhatunk a Crysis-hívők számára, a Crytek ugyanis nem csak az új előzetest adott ki a közelgő harmadik részből, de elkezdett felkészülni annak nyílt bétatesztjére is. Jelentkezzetek!