Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Crysis 3 - itt a teljes trailer

Az Electronic Arts betartotta ígéretét, így most több, mint 2 percen keresztül csodálhatjuk a Cryisis 3-at. És bizony van mit csodálni, az anyag ugyanis nem csak döbbenetes hangulatos, de a Crytekhez méltó módon maximálisan ütősen is néz ki. Megtekintés kötelező jelleggel.

Befutott a Crysis 3 első teasere

Befutott a héten bejelentett Crysis 3 első teaser videója, és bár a legújabb kedvcsináló nem mutat túl sokat, remekül felcsigáz bennünket a kedden érkező gameplay trailer előtt. Húsz rövid másodperc erejéig bambulhatunk, feltűnik a Nanodome és a várva-várt íj is - csekkoljátok!

Crysis 3 - a Crytek nem aggódik New York miatt

A Crytek a Crysis 3 tegnapi bejelentése kapcsán nyilatkozott egy sort, ezzel együtt megvédte magát, amiért a játék helyszínének ismét New Yorkot választotta. A fejlesztőcég szerint a terep bőven tartogat újdonságot, a dzsungelváros az első két rész legjobb pillanatait idézi majd.

Hivatalosan is bejelentették a Crysis 3-at

Ahogyan az várható volt, az EA és a Crytek bejelentette a Crysis 3-at. Hivatalossá váltak a korábban pletykált részletek is. A kiadó úgy beszél a folytatásról, mint a következő év első kasszasiker shooteréről, a megfogalmazás nem áll messze a valóságtól, tényleg bitang jó játékról beszélhetünk.

Mozgásban a CryEngine 3.4

A német Crytek nemrégiben frissítette a CryEngine SDK-t, így a verziószám jelenleg 3.4-nél tart. Megújult a DirectX 11 tesszelláció, tovább fejlődött a mesterséges intelligencia, valamint új lehetőségek nyíltak a karakter-renderelés folyamán. Lássuk miként néz ki minden mozgásban!

Még egy kép a Crysis 3-ból

A szóbeszédek szerint a német brigád a mai napon leplezi le a Crysis 3-at hivatalosan, miután a múlt héten szárnyra kapott, hogy trilógiává bővül a népszerű alien-inváziós frencsájz. Ismét egy képre tettük rá a kezünket, mely igazolja a korábbi felvetéseket.

Crysis 3 - infószivárgás, újabb kép

Orosz felebarátaink nem unatkoztak az elmúlt órákban, elvégre az ő közbenjárásuknak köszönhetően befutottak az első - állítólagos - részletek a Crysis 3-ból. S ha ez nem lenne elég, egy újabb kép is napvilágot látott a játékból. Igazi vadászokká válhatunk a harmadik részben.

Jövő héten mutatkozhat be a Crysis 3

Egyre több jel mutat arra, hogy a jövő héten lehull a lepel a Crysis-sorozat harmadik részéről. Egy svéd magazin következő számában kapjuk meg az első előzetest, ha minden igaz, de az Originen keresztül már az anyag feltételezett borítója is kiszivárgott. Lesz meglepetés benne, az tuti.

Bejelentésre készül a Crytek

Igen, a bejelentésnek a bejelentése, de akkor is: a Crytek április környékén leleplezi legújabb játékát, ami ezúttal nem free-to-play anyag lesz, és nem is mobilokra érkezik. Az AAA-kategóriás program a csapat bevallása szerint az eddigi legjobb fejlesztése lesz - úton a Crysis harmadik része?

GDC 2012: Ott lesz a továbbfejlesztett CryEngine 3

Nem ül ölbe tett kézzel a német Crytek a jövő héten San Franciscoban tartandó Game Developers Conference-en, mialatt a Epic learatja a babérokat az Unreal Engine 4-gyel. A brigád bemutatja a CryEngine 3 frissített változatát, melyben a DirectX 11 már alapnak számít.