Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

E3 2012: Traileren a Crysis 3, februárban jön

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján impozáns bemutatót tartottak a Crysis harmadik részéből, ráadásul a prezentáció mellett egy extra gameplay előzetes is érkezett a show után. A Crysis 3 jövő februárban jelenik meg, és egyértelműen az egyik legszebb játék a piacon.

A konzolok halálát jósolja a Crytek-főnök

Cevat Yerli szerint a következő konzolgeneráció lesz az utolsó, de, hogy a Crytek számára azután mit tartogat a jövő, abban még ő sem biztos. Vitára és Wii U-ra nem akarnak fejleszteni, ezen kívül pedig a mobilos és közösségi játékok térhódításában biztos csak.

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.

E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.

Terítéken a CryEngine 3 sérülésmodellje

A sérülésmodell kérdése rendre előkerül az autóversenyeknél, ma már nem is az a kérdés, hogy van-e, hanem az, hogy miként sikerült a fejlesztés ezen részét abszolválniuk a készítőknek. A CryEngine 3 mindennél realisztikusabb törésmodellt ígér, amit most videóval szemléltet a Crytek.

Még hét képet kaptunk a Crysis 3-ról

Azt hittétek, hogy ezen a héten nem lesznek Crysis 3-látnivalók? Tévedtetek! A minap hét új képet kaptunk a jövőre érkező játékról, ezek között vegyesen találunk screenshotokat és artworköket is. Akárki akármit mondjon, a játék remekül fest, a dzsungelnőtte New Yorkból áradó hangulat már most elkapja az embert.

Újabb képeken a Crysis 3

Hat új kedvcsináló kép érkezett a Crysis harmadik részéből, jó nagy felbontásúak, be lehet őket állítani háttérképnek, mert nem mellesleg szépek is. A Crysis 3 ugyan megosztja a rajongótábort, pedig az első két rész játékvilágának és menetének ötvözése sok izgalmat tartogat.

A Crysis 3 részletessége a Skyrimmel vetekszik

A Crytek azt reméli, hogy legalább olyan részletességű világot tálal nekünk a Crysis 3-ban, mint amit a Skyrimben láthattunk - igaz, az RPG-ben látott hatalmas távolságok nélkül. Nem a külcsínre gondoltak, hanem a környezet gazdagságára. Kíváncsivá tettek minket.

Crysis 3 - DirectX 11-es grafika konzolon?

Sokan úgy gondolják, a Crytek programozói igazából semmi extrát nem tudnak: a brutális gépigény, gyér optimalizáltság, konzolon pedig nem eléggé különleges látvány - hallani a szkeptikusoktól. Amit azonban most főznek a Crytek háza táján, attól még a kétkedők is megtérhetnek.

Crysis 3 - nem valószínű Wii U-ra

A Wii U-val kapcsolatban általában azt szokták felhozni egyik legnagyobb előnyként, hogy a PS3-as és Xbox 360-as játékok végre felbukkanhatnak a Nintendo konzolján is, elvégre nagyjából hasonló erővel rendelkeznek majd a gépek. A Crysis 3 esetében nem ez lesz a helyzet.