Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.

Még mindig a Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Továbbra is a Crysis 3 csücsül a brit játékeladási toplista élén, miközben a Metal Gear Rising: Revengeance-t elkezdték kiszorítani az élbolyból a jól ismert slágercímek. Már csak a bronzéremre futotta neki.

Crysis 3 - majdnem elkészült a Wii U-s verzió is

Habár a Crysis 3 nem jelent meg a Nintendo konzoljára, a Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli elmondta, "nagyon közel" voltak ahhoz, hogy elkészítsék a Wii U-s verziót is. A kiadó nem adta rá az áldását.

A Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista az Egyesült Királyságból, az aranyérmet ezúttal a frissen debütáló Crysis 3 szerezte meg, őt pedig nem sokkal lemaradva a Metal Gear Rising követi.

Crysis 3 teszt

Szeretem a tudatosan megkomponált trilógiákat, mert ilyenkor sokszor a befejező részre marad a csattanó, ami révén teljessé válik az évek óta görgetett történet. A Crysis 3-ból éppen ez hiányzik, de ez nem az ő sara.

Crysis 3 - nanosuitot fel, íjat szegezz!

A nagy konzolbejelentés mellett elsiklottunk felette, de már tegnap óta a boltokban van a Crysis harmadik része. Ennek örömére befutott az utolsó trailer, amely ismét parázs csetepatékat mutat be. Le ne maradj róla!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fontosabb cím is érkezik a héten, a Crysis harmadik része szabadságot és látványt egyaránt ígér, míg a Metal Gear Risingban a Fruit Ninja mesteri szinten történő űzése lesz a legfőbb feladatunk.

Crysis 3 - több mint 3 millió bétázó

Az Electronic Arts és a Crytek bizakodó, minden jel arra mutat, hogy a Crysis harmadik részének eladásai túlszárnyalhatják a Crysis 2-ét: magasabb az előrendelők száma, és a bétatesztelők is sokan voltak.

Crysis 3 - Mel Gibson után szabadon

A Crytek és az EA volt olyan kedves, hogy egy újabb trailerrel ágyazzon meg a Crysis 3 közelgő megjelenésének. A halálos fegyverek címen futó előzetes nem árul zsákmacskát: tényleg a csini mordályokról szól.

Crysis 3 - minden véget ér egyszer

Ahogy a Crysis 3 hét csodája című videósorozat is, amely ezúttal kissé komorabb hangulattal bír, mint az előzőek. New York romokban, a természet lassan visszahódítja azt, ami az övé. Jön az ítélet napja.