Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Crysis 3 - a tájfun ereje

Folytatódik a Crysis 3 hét csodáját taglaló videósorozat. A negyedik rész a sokatmondó Tájfun névre hallgat - könnyen kitalálhatjuk, hogy úgy is végigsöpörhetünk a pályákon, mint egy tájfun.

Crysis 3 - ok és okozat

Újabb Crysis 3-előzetessel gazdagodtunk, a fejlesztők most a 7 Wonders sorozatot folytatják. A harmadik részben az ok és okozat összefüggése kapja a főszerepet - nézzétek meg, és kiderül, hogy miért!

Szakít az FPS-műfajjal a Crysis 4?

Habár a Crytek nem titkoltan mindig is trilógiaként tekintett a Crysis-sorozatra, de a producer szerint "határozottan" van még potenciál a szériában. Lehetséges, hogy nem FPS lesz a negyedik rész?

Crysis 3 - akció a sínek mentén

Nyissuk a világ utolsó napját a Crysis 3 legújabb játékmenet-felvételével. Psycho és Prophet együtt tisztítják meg New York egykori vasútállomását. A Ceph erői hatalmas ellenállást képviselnek, a nyakig érő fűben viszont elbújhatunk.

Itt a Crysis 3 második csodája

Befutott a Crysis 3 hét csodája-videósorozat következő epizódja, mely "a vadászat" névre hallgat. Ezúttal az íjunk áldásos hatásáról lesz szó, hiszen csendben elintézni az ellenfeleket még mindig remek móka.

Befutott a Crysis 3 első csodája

Az ígéreteknek megfelelően elindult "a Crysis 3 hét csodája" címen futó videósorozat, amely a játék környezetére, a fegyvereire és az ellenségekre koncentrál majd. Természetesen színtiszta gameplay keretében.

A Crysis 3 elérte a konzolok határait

Cevat Yerli fényezte egy kicsit a közelgő játékát: szemrebbenés nélkül állítja, hogy a Crysis 3 teljesen kihasználja a konzolok erőforrásait, egyetlen százalék sem marad pluszban. Ez a határ, nincs mese.

Crysis 3 - megvan a pontos dátum

Kedves Crysis-fanok! Kapjátok elő szépen a naptáratokat, elvégre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Crytek 2047-ben játszódó lövöldéje. A saját példányunkért a tél utolsó napjaiban szaladhatunk a boltba.

Fejlett grafikai beállítások a PC-s Crysis 3-ban

A Crytek nem követi el ugyanazt a hibát a Crysis 3-mal, amit a második rész kapcsán: már a megjelenés pillanatában elérhetőek lesznek a fejlett grafikai beállítások és a nagy felbontású textúrák a számítógépes verzióban.

Befutott a Crysis 3 gépigénye

A Crytek sorozatának darabjai egytől-egyig megizzasztották a konfigurációkat - miért lenne kivétel a harmadik rész? Lássuk a Crysis 3 minimum, ajánlott és magas teljesítményű rendszerkövetelményeit! Gépfejlesztésre fel?