Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

GC 2012: Crysis 3 - ilyen lesz a Hunter mód

A Crytek finoman szólva is rágyúrt a Predator-élményre, de ez nem is feltétlenül baj! Az új Hunter játékmód például kifejezetten izgalmasnak tűnik, legalábbis van abban valami finom perverzió, hogy két nanosuitos vadász egy egész CELL-osztagot darálhat le, és állíthat át a maga oldalára.

Így fest most a CryEngine 3

A Crysis 3 E3-as demóját szőröstül-bőröstül szemügyre vehettük már, láttuk konferencián, kaptunk interaktív YouTube-videót, most pedig az újonnan kiadott techdemóhoz is ezt a pályarészt használja fel a Crytek. Az új Crysis megjelenése a CryEngine fejlesztésének is teret enged természetesen.

Crysis 3 - interaktív single player videó

Az ígéreteknek megfelelően, különleges kedvcsinálóval jelentkezett a német Crytek. Közel 19 percen keresztül tekinthetünk bele a játék egyjátékos kampányába. Választhatunk, hogy milyen stílusban szeretnénk látni az eseményeket: lopakodva, vagy fegyverropogástól hangosan.

Négy új képen a Crysis 3

Alighanem a GamesComon is hallhatunk majd a Crysis 3 felől, így jobbkor nem is jöhettek volna az új screenshotok: noha a következő négy kép nem hivatalos forrásból látott napvilágot, azok kellemes kedvcsinálóként szolgálnak mind a kiállításra szánt demó, mind a végleges játék kapcsán.

Crytek: az Unreal Engine 4 három évvel lemaradt

Cevat Yerli, a Crytek fenegyereke elmondta, hogy a CryEngine 3 körülbelül három éve fel tudja mutatni azt a grafikai minőséget, mint most az Unreal Engine 4. A németek motorja már kész a nextgen fícsőrökre, igaz, egy ideje a fiókban hever. Spájzolni pedig nem szégyen, elismerjük.

E3 2012: A free-to-play felé nyit a Crytek

A német Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli a Videogamer magazinnak elmondta, hogy cégük teljesen áttér a free-to-play játékok készítésére, miután a jelenlegi dobozos fejlesztéseik lefutnak. A kijelentés merész és egyben követendő példa lehet a riválisok számára. Ez a jövő?

E3 2012: Még mindig meseszép a CryEngine 3

Temérdek látnivaló érkezett a CryEngine aktuális változatáról, ráadásul nem előre megrendezett trailert kapunk, hanem élőben, még a szerkesztőben csodálhatjuk meg a játékmotort. A játékfejlesztés iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást!

E3 2012: Crysis 3 - gátszakadás

A Crytek immáron harmadjára ereszti ránk a bődületesen remek grafikával rendelkező Crysis-t. Másodszor járunk New Yorkban, ahol a háború és a természet romba döntötte az emberi társadalom bástyáját. Az idegenek még mindig nem tettek le a gyarmatosításról, de az ellenállás még mindig él.

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!