Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Hat perc gameplay a Crysis 3-ból

Újabb gameplay videó érkezett a Crysis harmadik részéből, a hatperces felvétel ráadásul megint az egyjátékos kampányt mutatja be. A szabadság adott, rajtad múlik, milyen módszerekkel és milyen úton teljesíted a kitűzött feladatokat; sunyulsz vagy szemtől-szemben rontasz rá a rosszfiúkra.

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!

Crysis 3 - zakatol a Hunter mód

A Crytek nagy reményekkel tekint a Hunter névre hallgató többjátékos módra, melyben két lopakodásra szakosodott "Vadász" néz szembe a CELL-katonák seregével. Az álcázásra és a megfontolt előrehaladásra sarkalló mókát most élesben is megcsodálhatjuk.

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.

Crysis 3 - mozgásban a multiplayer

Mike Read, a játék producere vezet be bennünket a Crysis 3 többjátékos porciójának ismertetésébe, amely az előző résztől eltérően több embert megmozgat majd hosszú távon is. Ezen a szép őszi estén semmi sem esik jobban, mint egy kiadós ba... baráti lövölde a Crytek gyermekével.

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.

Crysis 3 - új videón a Crash Site és a Hunter mód

A VG247 magazin munkatársai videóinterjút készítettek a Crytek UK fejesével, Fasahat Salimmal, melyből több apróságot megtudhatunk a februárban érkező Crysis 3-ról. Pluszban vadonatúj gameplay jeleneteket tekinthetünk meg a Manhattan Museum térképről és a Hunter módról.

Nyúlfarknyi előzetest kapott a Crysis 3

A Crysis 3 új előzetese nincs egy perc hosszú, ráadásul nem is mutat túl sok újdonságot, de a rajongókat valószínűleg ez fogja a legkevésbé érdekelni. A sorozatot trilógiává alakító epizód is megkapta a maga "accolades" trailerét, ebben egyebek mellett a sajtó áradozásából is jut játékbeli jelenetek mellé.

GC 2012: Crysis 3 - leolvasztja a PC-ket

Úgy gondoltad, hogy a Crysis 2 nem használja ki rendesen a PC-det, amit a veséd eladásából származó milliókból vásároltál? Nos, jó hírünk van, mert a GamesComon a Crytek nagyfőnöke megígérte, hogy a helyzet megváltozik a Crysis 3-mal: a játék szétkapja majd a legbrutálabb gépeket is.

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.