Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289489400

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.
1287729436

A LittleBigPlanet 2 és a Portal összefonódása

Merje valaki azt mondani, hogy a Media Molecule új játékának szerkesztőfelülete nem enged teret a felhasználók fantáziájának szárnyalásának? Erre már a bétázók is rájöttek, egymás után jönnek a zseniálisabbnál zseniálisabb tartalmak, például korábban komplett vietnámi FPS-t gyártottak belőle. Most a Valve-n a sor.
1284296114

Portal 2 - eredetileg portálok nélkül akarták

Bizony, a Valve elmondása szerint eleinte sokat kísérleteztek azzal, milyen lenne a Portal 2, ha igazából nem is portálokról szólna, hanem valami teljesen másról. Végül aztán belátták, mi a helyes irány, s visszatértek ahhoz, ami miatt mindenki megszerette az első részt.
1284100525

Portal 2 - bővített co-op trailer

Lehet szeretni, vagy utálni a Portal 2 kooperatív módjában megszemélyesíthető droidjait, tény, hogy a Valve nem fog mellényúlni ezúttal sem. Egy korábbi előzetes hosszabb változatát vehetjük most szemügyre, ahol a nyurga és a köpcös robot összedolgozva jut el a célig. Aranyos.
1283793364

Gameplay áradatban úszik a Portal 2

Az Aperture Science laboratóriumai már csak nyomokban emlékeztetnek korábbi valójukra: a fehér csempét sötét fémlemezek váltották fel, mindent megesz a rozsda és a kosz, itt-ott pedig a napfény is beszűrődik a tetőn keresztül - hat új videó érkezett a Portal második részéről.
1282977300

Portal 2 - a szimpla multi káoszba torkollott volna

A Valve a fejlesztés kezdetén szeretett volna egy versenyképes multiplayer opciót is bevezetni a co-op mellett, de elmondásuk szerint az csak az első két percben lett volna érdekes és izgalmas. Ezért ezt a lehetőséget kivágták a végleges játékból.
1282725445

Portal 2 trailer: Wheatley felszólal

A népszerű brit komikus, Stephen Merchant tolmácsolásában láthatjuk a Portal 2 gameplay jelenetekkel tarkított új előzetesét. Az úriember szolgáltatja ugyanis Weatley hangját a játékban. A komikus a száraz humor képviselője a szigetországban, bele-bele szólt a Valve munkájába az ütős poénok kidolgozásánál.
1282412490

Portal 2 - több szem többet lát

Egy nagyon rövid, viszont annál hangulatosabb előzetes érkezett a Portal második részéről, amely annak új, kooperatív módját mutatja be. A kétjátékos opció várhatóan meg fogja izzasztani a játékosokat, de több szám mégiscsak többet lát, és egy haverjával is okosabb az ember, mint egyedül.
1282206678

GC 2010: Megvan a Portal 2 megjelenési dátuma

A Valve Kölnben hivatalosan is megerősítette a Portal 2 boltokba kerülési időpontját. Arról már korábban értesültünk, hogy csak 2011-ben térhetünk vissza Gladosba, de szerencsére nem az év későbbi szakaszában, hanem már az elején. Gabe Newell a cég mindenható ura szerint a PS3 tulajok örülhetnek a legjobban a Portal 2-nek.