Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

GC 2015: Traileren a SW: The Old Republic DLC-je

Október végén érkezik a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire, amely igazi sztoriközpontú kalandot kínál kilenc fejezeten keresztül, ráadásul a jövőben folyamatosan bővülni fog.

Ehhez a Star Wars VR-játékhoz mit szóltok?

Rob McLellan filmrendező összeült egy pár tehetséges effektspecialistával és összerakott egy felettébb ígéretes Star Wars VR-demót. A látványért az Unreal Engine 4 felel, bő két hét alatt rakták össze.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Bővített traileren az SWTOR új kiegészítője

Tegnap az Electronic Arts konferenciáján hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítője, a Knights of the Fallen Empire. A tegnapi előzetes után tudunk mutatni egy bővebbet is.

E3 2015: Kiegészül a Star Wars: The Old Republic

Ami tulajdonképpen nem meglepő, főleg a mai pletykák után nem, de az új kiegészítő érdekessége, hogy erősen sztoriközpontú lesz, ráadásul ingyenesen kapjuk meg, mindenki hozzáférhet majd.

E3 2015: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Andrew Wilson csapata ezúttal is számos bejelentéssel és látnivalóval készül. Lesz itt Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront és bemutatkozik az új Need for Speed is! A Gamekapocs liveblogja az egészet élőben közvetíti.

E3 2015: Kibővül a Star Wars: The Old Republic

Idő előtt lelepleződött a Star Wars: The Old Republic új expanziója, amely Knights of the Fallen Empire címen fut. A hivatalos bejelentésre az EA konferenciáján kerülhet sor, de már itt vannak az első infók és látnivalók.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.

SW: The Old Republic - Revan árnyékában

Új trailerrel jelentkezik a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítője, melyben Revan és árnyékból előbújt, világégésre vágyó harcosai a Sith Birodalommal és a Galaktikus Köztársaság erőivel egyaránt szembeszállnak.