Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.

A Warner Bros. is saját E3-as konferenciát tervez

David Haddad, a Warner Bros. elnöke egy interjúban elárulta, ha a játékfelhozataluk indokolni fogja, akkor biztosan tartanak majd egy E3-as külön műsort.

Összehasonlító videón a Batman: Return to Arkham

A múltkori képek után következzen egy jó minőségű összehasonlító videó, amelyből kiderül, mennyit változtak külsőre a felújított Batman: Arkham-játékok. Érdekes, de nem minden esetben egyértelmű a remasterek előnye.

Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.

Unreal Engine 4 fut a felújított Batman-játékok alatt

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja az első két Batman: Arkham-játékot. Esélyes, hogy a Batman: Return to Arkham című csomag az év egyik legrosszabbul őrzött titka.

Batman: Return to Arkham - ez lenne a dobozkép?

Egy esetleges dobozképpel tűnt fel újra a Rocksteady-féle Batman-sorozat felújított változata. Nagy eséllyel tényleg csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódok kapnak helyet benne.

Készül a Batman: Arkham Collection?

Minden jel szerint a Warner Bros. az új konzolokra is elhozza az első két Batman: Arkham-játékot, viszont az Origins alcímmel ellátott epizód kimarad a szórásból. Ezúttal egy olasz kiskereskedő szellőztette meg a gyűjteményt.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.