Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
1543233619

Vadiúj Batman: Arkham Collection érkezik?

A TrueAchievements találata szerint hamarosan egy teljesen új Batman: Arkham-gyűjtemény érkezik. A Rocksteady trilógiáját - mínusz az Originst - tartalmazó csomagot az Xbox One X képességeihez igazítják.
1538827214

Mégis Batman-játékon dolgozik a Rocksteady?

Friss pletykák bukkantak fel a ResetErán és a Redditen a Rocksteady évek óta készülő titkos fejlesztéséről. A legújabb szóbeszédek szerint mégiscsak Batman: Arkham-játékot kapunk.
1520589600

Warner-címekkel bővült az Origin Access

Újabb hat játék landolt az Origin Access széfjében, ezeket egytől-egyig a Warner Bros. szállította. Az első három Batman: Arkham-játékkal és a LEGO Batman-trilógiával is korlátlanul játszhatunk, ha előfizetők vagyunk.
1510079686

A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.
1508256007

Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától

A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.
1505145607

Nem lesz több Batman: Arkham-játék?

A Batman: Arkham-sorozatban a címszereplőt megszólaltató Kevin Conroy a Wizard World Comic-Con rendezvényen tartott beszélgetésen árulta el, hogy a Warner Bros. nem tervez új Batman-játékot.
1477411200

Így muzsikál a Batman: Return to Arkham

A tengernyi összehasonlító videó után következzen a Digital Foundry kötelező teljesítménytesztje, melyből kiderül, hogyan muzsikál a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City a PlayStation 4-en és az Xbox One-on.
1476813600

Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.
1476732660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.
1473170400

Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Pontos megjelenési dátumot kapott a remasterelt Arkham-játékokat tartalmazó Batman-csomag. Emellett kaptunk egy közel ötperces trailert is, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafika.