Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Megérkezett a Gears of War 3 intrója

Éppen csak most adtunk hírt róla, hogy elkészült a Gears of War 3, az Epic még rákontrázott azzal, hogy kiadta a játék bevezető videóját. Eddig is alig győztük várni a Marcusék új kalandjait, de ezek után már kontrollerrel a kézben fogunk aludni, álmunkban a ravaszt húzogatva.

Elkészült a Gears of War 3

Egy hónap múlva véget ér a várakozás, és egyúttal befejeződik a Gears of War első trilógiája, Marcus Fenix történetének végére pont kerül. A játék atyja, Cliff Bleszinski a Twitteren kürtölte világgá, hogy a Gears of War harmadik részét befejezték, már csak a tömeggyártás van hátra a megjelenésig.

3D-vel jön a Gears of War 3 is, új látnivalók

A Eurogamernek Rod Fergusson, a Gears of War 3 vezető producere árulta el, hogy a Gears of War 3 3D-ben is futtatható lesz, továbbá azt is megsúgta a csapat, hogy azonnali banra számíthatnak azok, akik korábban videók formájában vagy máshogy lespoilerezték a játék kampányát a kiszivárgott verzió révén.

GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.

Gears of War 3 - öten mindenki ellen

Új trailer érkezett a Gears of War harmadik részéről, a videót még a Comic-Conon vetítették le, azonban a nagyközönségnek szánt változat csak most futott be. A látnivalókon a Horde 2.0 játékmódot csodálhatjuk meg, illetve a Body Count új számát hallgathatjuk alatta, amit a Gears of War ihletett.

Old Spice reklámarc a Gears of War 3-ban

Megvan a srác, aki fehér lovon ülve reklámozza az Old Spice-t? Amerikában óriási népszerűségnek örvend a kolléga, ezért nem csoda, hogy az Epic Games lecsapott rá, majd megkérte: ugyan, játssza már el nekik a COG egyik katonáját. Isaiah Mustafa jó arc, elvállalta.

Nem sietne az új konzolgenerációval az Epic

A következő konzolgenerációval kapcsolatban látszólag úgy állnak a fejlesztőcsapatok, hogy szeretnék is, meg nem is. Jó lenne már erősebb hardvert kapni, de senki nem akarja sürgetni dolgot, hogy aztán drága gépet kapjunk. Ebbe a sorba állt be Mark Rein, az Epic elnöke is.

Epic: sok a buta felvásárlás a játékiparban

Az Epic Games európai főnöke úgy gondolja, hogy rengeteg az idióta felvásárlás a játékiparban, amikor nagy cégek olyan fejlesztőket vesznek meg, melyekkel igazából semmit nem tudnak kezdeni. Ugyanakkor ez néha jól is elsülhet, mert új ötletekhez vezethet.

Hack nélkül letölthető volt a Gears of War 3?

Bár az Epic jelenleg is vizsgálja, miként szivároghatott ki hónapokkal a megjelenés előtt a Gears of War 3 egy játszható változata, mégis könnyen lehet, hogy az ő oldalukon, pontosabban a Microsoftnál kell keresni az okokat. Egy francia fejlesztő szerint a Gears 3-at gyakorlatilag bárki letölthette volna.

Idő előtt kiszivárgott a Gears of War 3

Veszélyes fricska borzolja a hétvégén az Epic Games idegeit: felkerült a legnagyobb torrentoldalakra a Gears of War 3 működősképes verziója, mely a teljes single player kampányt és a multplayer pár szegmensét tartalmazza. Öröm az ürömben, hogy csak a fejlesztői Xbox 360-on futtatható a kalózverzió.