Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1314856800

Gears of War 3 - porból lettünk, porrá leszünk

Eddig minden Gears-részhez érkezett egy-egy művészi előzetes, így az Epic nem hagyhatta ki ezt a harmadik esetében sem. Látni, ahogy a két kedvenc főszereplőnk reményvesztetten küzd az egyre növekvő erejű ellenség ellen, igen-igen szívszorító látvány.
1314705641

Season Pass érkezik a Gears of War 3-hoz

Nem, nem online passről van szó, hanem egyfajta DLC-bérletről, amit ha megvásárolunk, megkapjuk az első négy letölthető tartalmat a Gears of War 3-hoz. Így 33 százalékkal kevesebbet kell lecsengetnünk érte, mintha külön-külön fizetnénk értük. 30 dollárért szinte ajándék.
1314428427

Gears of War 3 - végleges multis felhozatal, videó

Marcus Fenix és társai egy mindent elsöprő háborúhoz közelednek, a Locustok minden erejüket bevetve próbálják szétmorzsolni az emberiség utolsó védett állásait. Az Epic kiadta a végleges, 10 pályát tartalmazó térképlistát, így már minden puzzledarab a helyére került. Lássuk mozgásban!
1314169219

Gears of War 3 - mi lesz Clayton Carmine sorsa?

Ugye mindenki emlékszik, hogy tavaly az Epic kikérte a rajongók véleményét, hogy mi legyen barátunk, Clayton sorsa a Gears of War 3-ban? Álláspontfoglaláshoz csupán egy pólót kellett vásárolnunk az Xbox Live-on, feltüntetve akaratunkat. Most, hogy itt a nyakunkon a megjelenés, minden kiderül!
1313937654

Megérkezett a Gears of War 3 intrója

Éppen csak most adtunk hírt róla, hogy elkészült a Gears of War 3, az Epic még rákontrázott azzal, hogy kiadta a játék bevezető videóját. Eddig is alig győztük várni a Marcusék új kalandjait, de ezek után már kontrollerrel a kézben fogunk aludni, álmunkban a ravaszt húzogatva.
1313831415

Elkészült a Gears of War 3

Egy hónap múlva véget ér a várakozás, és egyúttal befejeződik a Gears of War első trilógiája, Marcus Fenix történetének végére pont kerül. A játék atyja, Cliff Bleszinski a Twitteren kürtölte világgá, hogy a Gears of War harmadik részét befejezték, már csak a tömeggyártás van hátra a megjelenésig.
1313510400

3D-vel jön a Gears of War 3 is, új látnivalók

A Eurogamernek Rod Fergusson, a Gears of War 3 vezető producere árulta el, hogy a Gears of War 3 3D-ben is futtatható lesz, továbbá azt is megsúgta a csapat, hogy azonnali banra számíthatnak azok, akik korábban videók formájában vagy máshogy lespoilerezték a játék kampányát a kiszivárgott verzió révén.
1313504100

GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.
1312290000

Gears of War 3 - öten mindenki ellen

Új trailer érkezett a Gears of War harmadik részéről, a videót még a Comic-Conon vetítették le, azonban a nagyközönségnek szánt változat csak most futott be. A látnivalókon a Horde 2.0 játékmódot csodálhatjuk meg, illetve a Body Count új számát hallgathatjuk alatta, amit a Gears of War ihletett.
1311351570

Old Spice reklámarc a Gears of War 3-ban

Megvan a srác, aki fehér lovon ülve reklámozza az Old Spice-t? Amerikában óriási népszerűségnek örvend a kolléga, ezért nem csoda, hogy az Epic Games lecsapott rá, majd megkérte: ugyan, játssza már el nekik a COG egyik katonáját. Isaiah Mustafa jó arc, elvállalta.