Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1296738050

Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.
1294048855

Újabb Gears of War 3 látnivalók landoltak

Habár reménykedünk abban, hogy a rövidesen megjelenő Gears of War Ultimate kiadás tartalmazni fogja a Kinecttel való játék lehetőségét, nem szabad elfeledkeznünk az ősszel megjelenő harmadik részről sem. Most újabb képek landoltak a galériánkban, kattintsatok bátran!
1292934648

Április környékén indul a Gears of War 3 béta

Mike Capps, az Epic Games elnöke szerint a szerencsés kiválasztottak már tavasszal belevethetik magukat a Gears of War 3 zárt bétatesztjébe. Ehhez persze be kell ruháznunk a Bulletstorm Epic Editionbe, ugyanis abban találjuk a bétához szükséges kódot. Az őszi megjelenésre már bugmentes multit szeretnének.
1292670010

Gears of War 3 béta a Bulletstorm Epic Editionben

A People Can Fly régivonalas FPS-ére már tényleg nem kell sokat várni, hiszen jövő februárban már változatos módszerekkel őrjönghetünk benne, kombinálva brutális képességeinket. Akik a prémium kiadás mellett döntenek, azoknak lehetőségük nyílik betekinteni a Gears of War multiplayer bétájába is.
1292518892

VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.
1292104791

Elmarad a mai Gears of War bejelentés

Eggyel kevesebb okunk van izgulni a hajnali Video Game Awards bejelentései kapcsán, Major Nelson ugyanis az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a Microsoft döntésére elmarad a Gears of Warral kapcsolatos leleplezés - ötletünk sincs egyébként, hogy mire számíthattunk volna.
1291118411

Kint lesz a Gears of War a VGA-n

A jó hír az, hogy kint lesz a Gears of War az idei Video Game Awardson, még jobb hír, hogy a harmadik részről van szó: az Epic új gameplay videót mutat majd a sorozatot trilógiává avanzsáló epizódból. Most már csak arra kell odafigyelni, hogy lesz-e valami extra bejelentés, ami lázba hozhatja a rajongókat?
1290677400

Videón az Unreal Engine 3 2010-es verziója

Nem véletlenül az Unreal Engine 3 napjaink egyik legkeresettebb motorja a játékfejlesztésben, a stúdiók ugyanis nem csak a legmodernebb technikát, de a legjobb fejlesztői eszközöket is megkapják vele. Az Epic pedig kiadta a legújabb, novemberi frissítést.
1290338247

Katasztrófa is lehetett volna a Gears of War

Utólag érdekes hallani Cliff Bleszinski szájából, hogy az Xbox 360 egyik legnagyobb és legnépszerűbb játéka akár katasztrófába is fulladhatott volna. A fejlesztők ugyanis nem álltak a helyzet magaslatán, amikor belekezdtek ebbe az ambiciózus projektbe, s könnyedén belebukhattak volna.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!