Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Gears of War 3 - videón a fegyverek és a karakterek

A Gears of War harmadik része ugyan csak holnap jelenik meg hivatalosan, ahogy az várható volt, a YouTube-ot ellepték az első videók, amik a játékot mutatják be részleteiben. Most éppen a multiplayer módban elérhető karakter- és fegyverskinek mutatkoznak be egy ráadás gameplay felvétel társaságában.

Gears 3 - a Naughty Dog gratulált az Epicnek

Ritka a játékfejlesztők körében, hogy gratulálnak egymásnak egy-egy sikeres produktumuk megjelenése folyományaként, de pont ez történt a minap a Gears of War 3 kapcsán. Az Uncharted fejlesztői megemelték a kalapjukat az Epic Games legújabb játékának kritikai sikeréért. Sportszerű.

Gears of War 3 - az első fél óra

A rozsdás zárkaajtó hangos nyikorgással tárul ki, Ánya és Jack lép be rajta. „Apádnak szüksége van rád” - mondja a nő, miközben lassan tűnnek el a börtön falai, a vakító fehérség hatalmas csatát fed fel, Marcus hiába küzd, nem tudja megmenteni a professzort, zaklatottan ébred. Rémálom volt.

A norvégok már játszhatnak a Gears of War 3-mal

A szintén bizonytalan időközönként jelentkező "Epic Fail" rovatunk aktuális győztese a Gears of War 3 és a Microsoft, igaz, a redmondiak elvileg nem tehetnek az elmúlt napok történéseiről: jelesül arról, hogy az egyik norvég üzlet már kiszállította az előrendelőknek a Gears 3 példányukat.

Anya Stroud pózol az FHM címlapján

Nem ígérjük, hogy rendszeresen fogunk írni az aktuális férfimagazinok címlapjairól, de amíg a kedvenc játékaink lengén öltözött főhősnői kapnak helyet bennük, azt mindenképpen tudatjuk veletek is! Most a spanyol FHM van soron, a magazin borítóján Anya Stroud pózol a Gears of Warból.

Gears of War 3 - fontos volt a rajongók szava

Azt már tudjuk, hogy a BioWare például folyamatosan monitorozza a játékosok cselekedeteit, s így tudják meg, mi az, amit szeretünk a játékaikban, s mi az, amit nem nagyon. Most Cliff Bleszinski beszélt arról, hogyan kezelik a rajongók visszajelzéseit a Gears fejlesztése közben.

Gears of War 3 - porból lettünk, porrá leszünk

Eddig minden Gears-részhez érkezett egy-egy művészi előzetes, így az Epic nem hagyhatta ki ezt a harmadik esetében sem. Látni, ahogy a két kedvenc főszereplőnk reményvesztetten küzd az egyre növekvő erejű ellenség ellen, igen-igen szívszorító látvány.

Season Pass érkezik a Gears of War 3-hoz

Nem, nem online passről van szó, hanem egyfajta DLC-bérletről, amit ha megvásárolunk, megkapjuk az első négy letölthető tartalmat a Gears of War 3-hoz. Így 33 százalékkal kevesebbet kell lecsengetnünk érte, mintha külön-külön fizetnénk értük. 30 dollárért szinte ajándék.

Gears of War 3 - végleges multis felhozatal, videó

Marcus Fenix és társai egy mindent elsöprő háborúhoz közelednek, a Locustok minden erejüket bevetve próbálják szétmorzsolni az emberiség utolsó védett állásait. Az Epic kiadta a végleges, 10 pályát tartalmazó térképlistát, így már minden puzzledarab a helyére került. Lássuk mozgásban!

Gears of War 3 - mi lesz Clayton Carmine sorsa?

Ugye mindenki emlékszik, hogy tavaly az Epic kikérte a rajongók véleményét, hogy mi legyen barátunk, Clayton sorsa a Gears of War 3-ban? Álláspontfoglaláshoz csupán egy pólót kellett vásárolnunk az Xbox Live-on, feltüntetve akaratunkat. Most, hogy itt a nyakunkon a megjelenés, minden kiderül!