Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.

E3 2011: Újabb Microsoft-pletykák a láthatáron

Annyi már most biztos: a Microsoft nem fogja hagyni, hogy a Sony és a Nintendo elvigye a jövő heti showt az új konzoljával, s ha hardverpremierrel nem is, de számtalan érdekes bejelentéssel fog készülni a maga konferenciájára. Most újabb adag pletyka látott napvilágot.

Gears of War 3 - befutott a kampány trailere

Ahogy azt a Microsoft és az Epic Games megígérte, a Bajnokok Ligája döntő szünetében levetítették a Gears of War 3 kampányának első trailerét. Az előzetes mindössze egy perc hosszú, de csak úgy hemzseg a monumentális jelenetektől, ráadásul Ozzy Osbourne adja a talpalávalót.

Teaseren a Gears of War 3 kampánya

A Microsoft lassan elindítja a Gears of War 3 reklámkampányát, miután a béta keltette kedélyek lassan lecsillapodnak. Örömünkben tapsikolni még nem kell, alig 15 másodperces kedvcsinálóról van szó, a bővebb trailer jövő szombat éjjel fog megérkezni. Ennek ellenére a Gears-fanoknak kötelező az anyag.

E3 2011: Elstartolt az Xbox E3-as weboldala

Nem semmi show-val készül a Microsoft az idei Electronic Entertainment Expo-ra, s most, hogy a redmondiak fellőtték az eseményt beharangozó aloldalukat, számos konkrétumról szerezhetünk tudomást. Ami már biztos, hogy a Gears of War 3, a Forza 4 és tengernyi Kinect játék lesz kint Los Angelesben!

Marcus szobor a Gears of War 3 gyűjtői kiadásában

Az Epic a délután folyamán bemutatta a Gears of War 3 gyűjtői változatait. A standard kiszerelésen kívül elérhető lesz egy Limited és egy Epic Edition is - ez utóbbi egy 30 centiméter magas, másfél kilós Marcus Fenix szobrot is tartalmazni fog. A rajongókat valószínűleg nem kell sokáig a megvételük miatt győzködni.

Gears of War 3 - bemutatkozik a nagyfejű mód

Az Unreal Tournament többjátékos módja nem utolsó sorban a különböző mutátoroknak és extra módoknak köszönhetően vált népszerűvé. Innen indult el a manapság már csak Horda-módként emlegetett téma is, s ennek a szellemét eleveníti fel a Gears 3 nagyfejű módja is.

Haverokat is meghívhatsz a Gears of War 3 bétába

A jövő héten ugrásszerűen megnőhet a Gears of War 3 bétatesztelőinek száma, a Never Fight Alone akció keretében ugyanis "buddy tokeneket" gyűjthetnek a játékosok, amikkel bármelyik haverjukat meghívhatják a bétatesztbe. Vajon meglesz az egymilliós létszám?

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.