Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1311238800

Nem sietne az új konzolgenerációval az Epic

A következő konzolgenerációval kapcsolatban látszólag úgy állnak a fejlesztőcsapatok, hogy szeretnék is, meg nem is. Jó lenne már erősebb hardvert kapni, de senki nem akarja sürgetni dolgot, hogy aztán drága gépet kapjunk. Ebbe a sorba állt be Mark Rein, az Epic elnöke is.
1310821200

Epic: sok a buta felvásárlás a játékiparban

Az Epic Games európai főnöke úgy gondolja, hogy rengeteg az idióta felvásárlás a játékiparban, amikor nagy cégek olyan fejlesztőket vesznek meg, melyekkel igazából semmit nem tudnak kezdeni. Ugyanakkor ez néha jól is elsülhet, mert új ötletekhez vezethet.
1310302800

Hack nélkül letölthető volt a Gears of War 3?

Bár az Epic jelenleg is vizsgálja, miként szivároghatott ki hónapokkal a megjelenés előtt a Gears of War 3 egy játszható változata, mégis könnyen lehet, hogy az ő oldalukon, pontosabban a Microsoftnál kell keresni az okokat. Egy francia fejlesztő szerint a Gears 3-at gyakorlatilag bárki letölthette volna.
1309689447

Idő előtt kiszivárgott a Gears of War 3

Veszélyes fricska borzolja a hétvégén az Epic Games idegeit: felkerült a legnagyobb torrentoldalakra a Gears of War 3 működősképes verziója, mely a teljes single player kampányt és a multplayer pár szegmensét tartalmazza. Öröm az ürömben, hogy csak a fejlesztői Xbox 360-on futtatható a kalózverzió.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308747600

Cliff Bleszinski már egy új címen dolgozna

Talán sokakban felmerül a kérdés, hogy egy játékfejlesző nem tudja-e megunni, hogy évről évre ugyanabban a világban, ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanazzal a játékmenettel dolgozzon. Nos, Cliff Bleszinski ugyan láthatóan nem unja még, de elmondta, szívesen dolgozna már egy új címen.
1308585600

Nem a Gears of War lesz az Epic öröksége

Az Epic Games neve az utóbbi pár évben mindössze két vonatkozásban került elő: vagy az Unreal Engine újabb verzióival kapcsolatban említették, vagy a Gears of War éppen aktuális részénél. Cliff Bleszinski szerint ennél sokkal több a cég, és nem a Gears lesz a végső "örökségük".
1308385800

Gears of War 3 - a cél a Halo megszorongatása

A Gears of War többjátékos módjával kapcsolatban azt tapasztaltuk, hogy ahány ember, annyi vélemény. Eddig minden résznek megvolt a maga problémája, legutóbb például a hosztoló játékos túlzottan nagy előnye, de Cliff Bleszinski szerint a harmadik résszel legalább a Halo szintjére szeretnének kerülni.
1308315608

Gears of War 3 - hatmillió eladott darab a cél

Cliff Bleszinski, az Epic sztárdesignere szerint örülni kell annak, hogy a Gears of War 3 még ősszel meg fog jelenni, mert a BF3-mal és a Modern Warfare 3-mal felvértezett november rendkívül zűrös lehet. Ennek ellenére hisz abban, hogy a sorozat jelen darabja bír majd a legszebb számadatokkal.
1308148200

Jimmy Fallon a Gears of War 3-at is kipróbálta

Nem is feltétlenül a hírértéke, inkább az érdekesség miatt mutatunk egy új videót Jimmy Fallon late night showjából, melyben a mester a Gears of War 3-at vette kezelésbe CliffyB társaságában. Ahogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 esetében, Fallon itt is remekül elszórakozik a játékkal.