Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Cliff Bleszinski már egy új címen dolgozna

Talán sokakban felmerül a kérdés, hogy egy játékfejlesző nem tudja-e megunni, hogy évről évre ugyanabban a világban, ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanazzal a játékmenettel dolgozzon. Nos, Cliff Bleszinski ugyan láthatóan nem unja még, de elmondta, szívesen dolgozna már egy új címen.

Nem a Gears of War lesz az Epic öröksége

Az Epic Games neve az utóbbi pár évben mindössze két vonatkozásban került elő: vagy az Unreal Engine újabb verzióival kapcsolatban említették, vagy a Gears of War éppen aktuális részénél. Cliff Bleszinski szerint ennél sokkal több a cég, és nem a Gears lesz a végső "örökségük".

Gears of War 3 - a cél a Halo megszorongatása

A Gears of War többjátékos módjával kapcsolatban azt tapasztaltuk, hogy ahány ember, annyi vélemény. Eddig minden résznek megvolt a maga problémája, legutóbb például a hosztoló játékos túlzottan nagy előnye, de Cliff Bleszinski szerint a harmadik résszel legalább a Halo szintjére szeretnének kerülni.

Gears of War 3 - hatmillió eladott darab a cél

Cliff Bleszinski, az Epic sztárdesignere szerint örülni kell annak, hogy a Gears of War 3 még ősszel meg fog jelenni, mert a BF3-mal és a Modern Warfare 3-mal felvértezett november rendkívül zűrös lehet. Ennek ellenére hisz abban, hogy a sorozat jelen darabja bír majd a legszebb számadatokkal.

Jimmy Fallon a Gears of War 3-at is kipróbálta

Nem is feltétlenül a hírértéke, inkább az érdekesség miatt mutatunk egy új videót Jimmy Fallon late night showjából, melyben a mester a Gears of War 3-at vette kezelésbe CliffyB társaságában. Ahogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 esetében, Fallon itt is remekül elszórakozik a játékkal.

Hackertámadás érte az Epic Games oldalait is

Oké, véletlenül jött ki így: alighogy kitettük a Codemasterst ért támadásról szóló cikket, máris jött a következő közlemény, amelyben Tim Sweeney, az Epic Games alapítótagja írja le, hogy támadás érte a cég weboldalait. A csapat már elhárította a problémákat, de jelszót mindenkinek cserélnie kell.

E3 2011: Nem lesz kinectes Gears of War

Az Epic Games újra cáfolta azokat a híreket, miszerint a csapat kinectes Gears of Waron dolgozna. Az egyik dizájner szerint természetesen érdekli őket a technológia, azonban egyelőre nem érzik úgy, hogy muszáj lenne belepasszírozni a sorozatba a kamerát. Beast módos videóink is vannak a Gears 3-ból.

E3 2011: Gears of War 3-as Xbox 360 bundle jön

A nagy sikert aratott Halo: Reach bundle után a Microsoft egy újabb nagy dobásra készül, ezúttal az Epic Gamesszel karöltve: jön a Gears of War 3-as Xbox 360 bundle szeptemberben, ráadásul a spéci kontroller külön is megvásárolható lesz még az egész csomag megjelenése előtt.

E3 2011: Gears of War 3 - mozgásban a co-op

Nem múlhat el Microsoft konferencia Gears of War és CliffyB nélkül: emberünk a legutóbbi bemutató keretében a játék kooperatív módját prezentálta az újságíróknak egyébként már több alkalommal megmutatott pályán. A teljesen őrült dizájner partnere pedig nem más volt, mint Ice-T.