Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Egyáltalán nem játszik a Gears of War 3 írónője

Elsőre úgy hangozhat, hogy nem játszani azzal a sorozattal, aminek a harmadik részét írod olyan, mintha nem érnél hozzá ahhoz a nőhöz, akit meg szeretnél fektetni. De úgy látszik, Karen Traviss számára ez a megfelelő munkamódszer, szerinte legalábbis mindenképp.

A People Can Fly készíti a Gears előzményét?

Az Official Xbox Magazine legfrissebb, amerikai száma szerint a Bullestorm fejlesztője, a lengyel People Can Fly készítheti a Gears of War előzményeit, trilógia formájában. Igen jól olvastátok, három játékról van szó. Nincs kétségünk afelől, hogy a Gears élni fog továbbra is, de ez igen durva pletyka.

Az új Mission: Impossible és a Gears of War 3

Hogyan kapcsolódik egymáshoz a homlokegyenest eltérő stílust képviselő játék és film? Senki? Akkor elmondom: ha végigtolod a Gears 3 hordamódját Insane nehézségen és megtekinted Live-on a Mission: Impossible - Ghost Protocol trailerét, akkor ingyenes fegyverskineket kapsz a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.

Gears of War 3 - tűzharc a Bullet Marshon

Az Epic Games kiadta az első felvételt a Bullet Marsh névre keresztelt multiplayer térképről, mely majd a hónap végén ingyenesen letölthető Versus Booster Map Packban kap helyet. Ha imádtad a 22 évente sötétség című filmet, akkor ezt a helyszínt is szeretni fogod.

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.

Ingyenes Gears of War 3 DLC érkezik

November 25-én indítja útjára az Epic Games a Gears of War 3 soron következő letölthető tartalmát. A Versus Booster Map Pack azért is érdekes a számunkra, mivel egy lukas garast sem kérnek el érte. Számos, Gears 1-ből ismerős klasszikus multiplayer térkép üti majd a markunkat.

Gears of War 3 - megérkezett az első DLC

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg ma a Gears of War 3 első DLC-je, a Horde Command Pack. Nem tudni egyelőre, hogy mennyit kell várni a csomagra, az Epic Games annyit árult el mindössze, hogy technikai okai vannak a késésnek. (Frissítés után: a DLC most már letölthető.)

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

Epic: befolyásoljuk a nextgen konzolokat

Mike Capps, az Epic elnöke nyilatkozott arról, hogy aktívan igyekeznek befolyásolni a következő generációs konzolok fejlesztési irányát. Hogy ez sikerült-e, arról már nem szól a fáma, a nagyfőnök mindenesetre elég sejtelmesen beszél ahhoz, hogy valószínűsítsük: igen.