Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Microsoft: növekvő bevételek, kevesebb Xbox

A Microsoft a múlt hét végén kiadta a szeptember 30-án véget ért negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, melyben növekvő bevételekről, csökkenő profitról és kevesebb eladott Xbox 360-ról számolt be. A konzol ettől függetlenül még mindig népszerű, és a Gears of War 3 is aratott.

Raam tábornok is játszható az új Gears 3 DLC-ben

A Gears of War harmadik felvonásának legújabb letölthető kiegészítőjében nemcsak multis újdonságokat kapunk, hanem az egyjátékos rész is bővül, méghozzá egy, a sorozat előzményeit feldolgozó epizóddal, amelyben többek között az első játék rettegett főgonoszát, Raam tábornokot is irányíthatjuk majd.

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

Gears of War 3 - egy hét alatt meglett a 3 millió

Hét nap. Ennyi kellett a Gears of War harmadik részének ahhoz, hogy hárommillió példányt eladjanak belőle. Légy bármelyik platform híve, imádd bármelyik játékot, utáld akármennyire a Gears of War-szériát, azt neked is el kell ismerned, hogy ez nem akármilyen teljesítmény. Hét nap alatt hárommillió, az nagyon sok.

Gears of War 3 - kevesebb erőszak, több érzelem

A kritikusok általános véleménye szerint a Gears of War harmadik részében sokkal inkább koncentráltak a készítők a történetre és az érzelmekre, mint eddig bármikor. Ezt a Conan show szerkesztői is észrevették, össze is állítottak egy kisfilmet arról, mennyire emocionálisak a Gears 3 jelenetei.

Gears of War 3 - nem varrtak el minden szálat

Amikor egy sorozatot nézek, sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik jobban: ha maradnak még kérdések a végén, vagy ha a készítők megválaszolnak mindent. A Gears of War történetéért felelős hölgyemény most elmondja, hogy a trilógia végén ők sem adnak mindenre választ.

Gears of War 3 teszt

Szinte hihetetlen, hogy a Gears of War első részének megjelenése óta már öt év eltelt. Gondolom - velem együtt - mindenkiben élénken él még az emlék, hogyan jutott hozzá a saját példányához és milyen élményeket köszönhetett neki. Eljött hát a pillanat, ahogyan azt a Mátrix egyik hatalmas bölcsességéből már megtanulhattuk: aminek kezdete van, az véget is ér…

Megjelent a Gears of War 3, jön az első DLC

Kissé szerencsétlenül járt a Gears of War 3, hiszen norvég barátaink már hetekkel a megjelenés előtt megkapták a végleges példányokat egy baki következtében, így nem sokkal később már a neten is fellelhető volt az anyag. Most azonban végre eljött a hivatalos nemzetközi indulás napja is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?