Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1300869600

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.
1299308400

Gears of War 3 - bővebb infók a bétáról

Az Epic végre minden fontosabb részletet felfedett a Gears of War 3 bétatesztjével kapcsolatban: kiderült a kezdés pontos dátuma, ismertté vált az is, hogy miket próbálhatnak majd ki a tesztelők, valamint egy sor extra tartalom feloldásának a követelményét is elárulták a készítők.
1299250801

GDC 2011: Pengeélen táncolt a Gears of War 1

Az idei GDC-n Mike Capps barátian sztorizgatott az Epic múltját kivesézve, sok érdekességet osztott meg a nagyközönséggel. Kissé fura, hogy a Gears of War első része könnyedén befuccsolt volna, ha nincs meg a fejlesztők tehetsége, szenvedélye és elkötelezettsége.
1299145284

GDC 2011: Az Epic bemutatta az új Unreal Engine-t

A fejlesztőcsapat minden szerénység nélkül azt állította tegnap San Franciscoban a sikeres játékmotorjuk következő változatáról, hogy "a következő generációs játékok így fognak kinézni". Az új beépített technológiák meggyőzőek, a jövő UE 3.0-s játékait nem kell félteni. Update: megérkeztek a képek!
1298719854

Pörög a Gears of War 3 multiplayer béta

A Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai már reszketeg kézzel aktiválnák a kapott bétakulcsukat, ám április közepéig még biztosan várniuk kell. Szerencsére a legutóbbi képek után már videóval is szolgálhatunk a bétából, nagyjából képben is lehetünk, hogy mire számíthatunk.
1298624440

Gears of War 3 - áprilisban indul a bétateszt

Cliff Bleszinski úgy nyilatkozott a Gears 3 multiplayeréről a minap San Franciscoban, mint "az egyik legjobb többjátékos mód, amit valaha is készítettünk, ha nem a legjobb." A szószátyár designer egyébiránt kikotyogta azt is, hogy mikor indul a korai bétateszt.
1298479771

Itt a meglepetés: dátumot kapott a Gears of War 3

Az Epic hatalmas bejelentést ígért, és íme: fény derült a Gears of War harmadik részének végleges megjelenési dátumára. Sokat kellett rá várni - legalábbis az eredetileg tervezettnél mindenképpen -, de úgy néz ki, megérte: szeptemberben végre boltokba kerülhet a játék.
1298451600

Nagy Gears of War 3-bejelentés, még ma

A legnehezebb fajta hír ez a "hír is, meg nem is", de azért nem mehetünk el szó nélkül bármi mellett, amin a Gears of War-felirat valamilyen formában megjelenik. Ezért tehát mindenkinek fontos tudnia, hogy ma valami nagyobb Gears of War 3-mal kapcsolatos bejelentésre számíthatunk.
1298372433

Gears of War 3 részletek a Bulletstorm lemezén

Most, hogy a People Can Fly stílusos lövöldéje a kezeink közé került, érdekes információk kerültek napvilágra azok számára, akik nem restek némileg kutakodni a Bulletstorm lemezen, mivel a diszken lévő adatokból pontosan kivehető a Gears 3 multitérképeinek és a kampány fejezeteinek neve.
1297256400

Gears of War Kinect a Time Crisis nyomdokain?

Csak, hogy meglegyen a napi betevő pletykaadag. Mióta elkezdett keringeni a neten, hogy valaki tudni véli, hogy készül a Kinectre átalakított Gears of War, azóta gondolkodunk rajta, hogy ez mégis hogyan fog működni? Vajon félig kontroller, félig Kinect megoldás lesz? Elképzelhető, hogy az Epic egészen másra gondolt...