Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1305558000

Marcus szobor a Gears of War 3 gyűjtői kiadásában

Az Epic a délután folyamán bemutatta a Gears of War 3 gyűjtői változatait. A standard kiszerelésen kívül elérhető lesz egy Limited és egy Epic Edition is - ez utóbbi egy 30 centiméter magas, másfél kilós Marcus Fenix szobrot is tartalmazni fog. A rajongókat valószínűleg nem kell sokáig a megvételük miatt győzködni.
1304847600

Gears of War 3 - bemutatkozik a nagyfejű mód

Az Unreal Tournament többjátékos módja nem utolsó sorban a különböző mutátoroknak és extra módoknak köszönhetően vált népszerűvé. Innen indult el a manapság már csak Horda-módként emlegetett téma is, s ennek a szellemét eleveníti fel a Gears 3 nagyfejű módja is.
1304439303

Haverokat is meghívhatsz a Gears of War 3 bétába

A jövő héten ugrásszerűen megnőhet a Gears of War 3 bétatesztelőinek száma, a Never Fight Alone akció keretében ugyanis "buddy tokeneket" gyűjthetnek a játékosok, amikkel bármelyik haverjukat meghívhatják a bétatesztbe. Vajon meglesz az egymilliós létszám?
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.
1303563874

Gears of War 3 multiplayer bétateszt

Idáig nagyon úgy tűnt, hogy 2011 a PS3 éve; nem sok olyan cím volt mostanság, ami az Xbox 360-as tulajdonosokat büszkévé tehette volna. Szerencsére a legbiztosabb alap, a Gears of War itt van nektek kedves testvéreim, azon belül is a multis béta, ami valami elképesztően durvára sikerült!
1303287730

Capps: félelmetes idők a játékiparban

Az Epic elnöke szerint nem csak a cége, de az egész játékipar furcsa változások előtt áll, és nem lehet tudni, melyik út lesz a nyerő. Ráadásul ebben az egész bizonytalanságban az egydolláros játékok komolyan fenyegetik a teljesárú, dobozos megjelenéseket, ami szintén nem könnyíti meg a dolgukat.
1303117215

Ma indul a Gears of War 3 béta

Ugyan a szaksajtó néhány szerencsés munkatársa már javában tolhatja az Epic Games újabb csodájának bétatesztjét, a nagyközönség számára az csak ma reggel rajtol el. Kik vághatnak bele? Naná, hogy a Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai - erősítette meg Rod Fergusson a fejlesztők színeiben.
1302361248

Újabb videón a Gears of War 3 béta

Legutóbbi hírünk az volt, hogy több mint egymillió játékos veheti fel a kesztyűt a Gears of War 3 multiplayer bétájában, miután voltak olyan kedvesek, és megvásárolták a Bulletstorm Epic Editiont. Most első kézből vehetjük szemügyre, milyen finomságokat fog tartalmazni az előzetes tesztverzió.
1302020512

Gears of War - csak Marcus története ér véget

Rod Fergusson, a Gears of War 3 producere árulta el a CVG stábjának, hogy bár a harmadik rész lezárja a trilógia történetét, a Gears of War univerzum nem szűnik meg létezni. A Gears 3 nem cliffhangerrel fog véget érni, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne bővülhetne a sorozat.
1301940002

Egymillió játékost várnak a Gears of War 3 bétájára

Bár az Epic állítólag nem akar semmilyen rekordot megdönteni, de állítása szerint durván egymillió játékost vár a Gears of War harmadik részének multiplayer bétatesztjére. A szám első hallásra elképesztőnek tűnik, de ha belegondolunk, a Microsoft már összehozott ilyen kaliberű teszteléseket.