Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Gears of War 3 multiplayer bétateszt

Idáig nagyon úgy tűnt, hogy 2011 a PS3 éve; nem sok olyan cím volt mostanság, ami az Xbox 360-as tulajdonosokat büszkévé tehette volna. Szerencsére a legbiztosabb alap, a Gears of War itt van nektek kedves testvéreim, azon belül is a multis béta, ami valami elképesztően durvára sikerült!

Capps: félelmetes idők a játékiparban

Az Epic elnöke szerint nem csak a cége, de az egész játékipar furcsa változások előtt áll, és nem lehet tudni, melyik út lesz a nyerő. Ráadásul ebben az egész bizonytalanságban az egydolláros játékok komolyan fenyegetik a teljesárú, dobozos megjelenéseket, ami szintén nem könnyíti meg a dolgukat.

Ma indul a Gears of War 3 béta

Ugyan a szaksajtó néhány szerencsés munkatársa már javában tolhatja az Epic Games újabb csodájának bétatesztjét, a nagyközönség számára az csak ma reggel rajtol el. Kik vághatnak bele? Naná, hogy a Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai - erősítette meg Rod Fergusson a fejlesztők színeiben.

Újabb videón a Gears of War 3 béta

Legutóbbi hírünk az volt, hogy több mint egymillió játékos veheti fel a kesztyűt a Gears of War 3 multiplayer bétájában, miután voltak olyan kedvesek, és megvásárolták a Bulletstorm Epic Editiont. Most első kézből vehetjük szemügyre, milyen finomságokat fog tartalmazni az előzetes tesztverzió.

Gears of War - csak Marcus története ér véget

Rod Fergusson, a Gears of War 3 producere árulta el a CVG stábjának, hogy bár a harmadik rész lezárja a trilógia történetét, a Gears of War univerzum nem szűnik meg létezni. A Gears 3 nem cliffhangerrel fog véget érni, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne bővülhetne a sorozat.

Egymillió játékost várnak a Gears of War 3 bétájára

Bár az Epic állítólag nem akar semmilyen rekordot megdönteni, de állítása szerint durván egymillió játékost vár a Gears of War harmadik részének multiplayer bétatesztjére. A szám első hallásra elképesztőnek tűnik, de ha belegondolunk, a Microsoft már összehozott ilyen kaliberű teszteléseket.

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

Gears of War 3 - bővebb infók a bétáról

Az Epic végre minden fontosabb részletet felfedett a Gears of War 3 bétatesztjével kapcsolatban: kiderült a kezdés pontos dátuma, ismertté vált az is, hogy miket próbálhatnak majd ki a tesztelők, valamint egy sor extra tartalom feloldásának a követelményét is elárulták a készítők.

GDC 2011: Pengeélen táncolt a Gears of War 1

Az idei GDC-n Mike Capps barátian sztorizgatott az Epic múltját kivesézve, sok érdekességet osztott meg a nagyközönséggel. Kissé fura, hogy a Gears of War első része könnyedén befuccsolt volna, ha nincs meg a fejlesztők tehetsége, szenvedélye és elkötelezettsége.

GDC 2011: Az Epic bemutatta az új Unreal Engine-t

A fejlesztőcsapat minden szerénység nélkül azt állította tegnap San Franciscoban a sikeres játékmotorjuk következő változatáról, hogy "a következő generációs játékok így fognak kinézni". Az új beépített technológiák meggyőzőek, a jövő UE 3.0-s játékait nem kell félteni. Update: megérkeztek a képek!