Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Ezek voltak 2011 legnépszerűbb Xbox 360-játékai

A Microsoft nyilvánosságra hozta a maga kis listáját 2011 legnépszerűbb Xbox 360-as játékairól. A lista csak részben meglepő, valószínűleg mindenki magától is meg tudta volna tippelni az első pár helyezetett. Ezen kívül kaptunk XBLA eladási toplistát is.

A Crysis 2-t warezolták le a legtöbben

Ismét díjat nyert a Crytek és az EA, de ennek az elismerésnek vélhetőleg egyik fél sem örül túlzottan. A TorrentFreak éves jelentéséből kiderül, hogy mely játékok illegális kópiáját töltötték le a legtöbbször a torrentoldalak felhasználói. A Crysis 2 fölényesen győzött.

Letölthető a Gears of War 3 demója

Jobb később, mint soha, tartja a mondás: a Gears of War 3 demója a minap jelent meg, le lehet tölteni az Xbox Live-ról. A játéknak persze nem feltétlenül volt szüksége kipróbálható változatra, már csak a címe miatt is sikerre volt ítélve, és ugye a multiplayer bétában is rengetegen vehettek részt.

Bleszinski: saját sikerünk rabszolgái vagyunk

Cliff Bleszinski, az Epic játéktervező nagyfőnöke a VGA 2011-en tartott sajtótájékoztatót, ahol rengeteg érdekes dologról beszélt. Például arról is, hogy mi lesz a Gears of War sorsa a jövőben, és hogy valaha visszatérnek-e a gyökerekhez egy Unreal-játék fejlesztésével.

Gears of War 3 - húsz perc az új DLC-ből

Jövő héten érkezik a Gears of War 3 soron következő kiegészítője, a RAAM's Shadow, ami nemcsak a multiplayert bővíti ki, hanem az egyjátékos részt is megtoldja, ráadásul nem is akárhogyan: az új fejezetek a széria előzményeiből szemezgetnek, még RAAM-ot is irányítani fogjuk.

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.

VGA 2011: Teljesen új címet fog bejelenteni az Epic

Arról már beszámoltunk korábban, hogy a most szombaton esedékes Video Game Awards 2011-en az Epic is bejelent valamit, most pedig a fejlesztőcég elnöke azt is az orrunkra kötötte, hogy egy teljesen új cím lesz, ami eltér minden eddigi Epic-játéktól. Meg azt is, hogy izgul miatta.

Nem adja el az Xbox 360-at a Gears of War 3

Legalábbis mindenki kedvenc piaci elemzője Michael Pachter szerint. A konzolok esetében egy-egy nagyobb címet kifejezetten "system sellerként" szoktak említeni a kiadók, s a Microsoft is így gondol a Gears of War 3-ra. Patchter szerint viszont az egész hülyeség.

VGA 2011: Bejelentésre készül az Epic Games is

Cliff Bleszinski és az Epic Games már a tavalyi Video Game Awardsra is készült bejelentéssel, viszont azt az utolsó pillanatban lelőtték - máig nem tudni, miért. Sebaj, most lesz új projekt, itt is van a teaser, igaz, a többi bemutatandó címmel szemben itt egyáltalán nem mutatnak semmit a játékból.