Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Cliff Bleszinskit akarja a Ubisoft?

Cliff Bleszinski sosem csinált titkot belőle, hogy az Epic Games elhagyása után esetleg más kiadóhoz igazolna, a legutóbbi tweetje után viszont azonnal megindultak a pletykák: úgy fest, a Ubisoft megkörnyékezte a neves játékdizájnert, méghozzá nem is akárhogy.

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.

Törölték a kinectes Gears of War: Exile-t

Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke beszédet tartott a múlt heti PAX East rendezvényen, melyben megerősítette, hogy valóban készült egy kinectes Gears of War-mellékág a stúdióban, de a projektet lelőtték. Az úriember viszont egy PC-exkluzív címmel engesztel ki mindenkit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!

Masszív videózuhatag a Gears 3 utolsó DLC-jéből

A Gears of War 3 multiplayere továbbra is kedvelt kikapcsolódást nyújt a mai gazdasági helyzetben megfáradt számlafizetők számára. Ugye mindenki tudja, hogy március végén érkezik a játék utolsó térképcsomagja, a Forces of Nature? Ebből zsákoltunk be most egy rakás új videót.

Márciusban jön az utolsó Gears of War 3 DLC

Forces of Nature névre hallgat a Gears of War 3 utolsó letölthető tartalmi csomagja, feltehetően nem azért, mert Cliff Bleszinski hirtelen felindulásból beállt a Greenpeace-hez. A csomag tartalmaz néhány oldschool pályát is, úgyhogy készítsük a nosztalgiasapkát.

Gears of War 3: Fenix Rising DLC villámteszt

2011 egyik dobása a Gears of War 3 volt. És nem semmi dobás, az már egyszer biztos. Ahogyan az lenni szokott, az epices srácok nagyra tartják rajongóikat, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy immáron a harmadik letölthető tartalom is megjelent a játékhoz. Ez a Fenix Rising.