Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

Megerősítették a Fable 3 Natal-támogatását

A Tokyo Game Show alatt röppentek fel az első pletykák, miszerint a Lionhead új játéka, a Fable 3 támogatná a Microsoft új eszközét, a Natalt.

Peter Molyneux nem kedveli a demókat

A Fable sorozat atyja nem kedveli a demókat, ugyanis szerinte teljesen tönkreteszik a játékélményt. Neki más elképzelése van a demó változatokról.

Jól haladnak a Fable harmadik részével

A nem is oly rég megtörtént bejelentése óta nem hallottunk semmit sem a Lionhead legújabb üdvöskéjéről, ám a cég szerint jól haladnak a fejlesztéssel.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

GamesCom 09: Fable 2 Episodic és Fable 3 premier

Peter Molyneux, a Lionhead Studios atyja két Fable játékot is bejelentett ma a GamesComon. Az egyik Fable 2: Episodic, a másik pedig a várva-várt harmadik rész!

Újabb Lionhead Studios reklámoldal

A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.

Vajon mi a Lionhead következő projektje?

Érdekes dologra bukkanhattak azok, akik ma a Lionhead honlapján böngészték, ugyanis a főoldalon az egykori kubai forradalmár, Che Guevara tekint vissza ránk.

Peter Molyneux-t előléptette a Microsoft

Peter Molyneux már rengeteg ötlettel támogatta a játékipart, s már évek óta a Microsoft égisze alatt dolgozik, akik előléptették az úriembert.

E3 2009: Nagy műsorral készül a Lionhead is

A Lionhead a Twitteren keresztül csiripelte el, hogy nagy műsorral készülnek az E3-ra: a bemutatóra ismét a Microsoft konferenciáján kerül sor.

GDC 2009: Új bejelentésre készül Molyneux?

A Fable atyja, Peter Molyneux már korábban beszélt arról, hogy nagy bejelentésre készül, s egyre biztosabbnak tűnik, hogy ennek majd a GDC ad helyet.